"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשחקים האולימפיים בטוקיו גם ללא קהל מקומי

יפן הכריזה על מצב חירום בשל התפרצות זן הדלתא של נגיף הקורונה • הצו, שיסתיים רק באמצע חודש אוגוסט, אוסר על התקהלויות מכל סוג

, עודכן
0השמעה
שלט לקראת האולימפיאדה בטוקיו // צילום: איי.פי ,
שלט לקראת האולימפיאדה בטוקיו // צילום: איי.פי

הוועדה המארגנת של משחקי טוקיו 2020 החליטה כי המשחקים ייערכו כמתוכנן מבחינת לוחות הזמנים, אולם ללא קהל, לאחר שממשלת יפן הכריזה על מצב חירום בעיר הבירה, שבה יערכו המשחקים. ההכרזה הגיעה אחרי שיחות בין ראשי הממשל היפני, בכירי הוועדה המארגנת ונציגי המשחקים האולימפיים והפראלימפיים.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

"זה מצער שהמשחקים צריכים להתקיים באופן מוגבל", אמרה סייקו האשימוטו, נשיאת הוועדה המארגנת של משחקי טוקיו 2020, והוסיפה את התנצלותה לכל אזרחי יפן שכבר רכשו כרטיסים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ראש ממשלת יפן, יושיהידה סוגה, אמר שבעקבות התפשטותו של זן הדלתא של נגיף הקורונה, זהו צעד הכרחי על מנת למנוע גל תחלואה נוסף בבירה היפנית. צו החירום, שאוסר התקהלויות מכל סוג, יהיה בתוקף עד אמצע חודש אוגוסט, ואילו המשחקים יסתיימו ב-8.8.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר