מסתבר שגם הרצה הגרמנייה אליסה שמידט, תשתתף במשחקים האולימפיים הקרובים בטוקיו 2020. הגרמנייה, שתיקח חלק במוקדמות הריצה ל-400 מטר והוכתרה על ידי מגזין אוסטרלי בשנה האחרונה "כספורטאית הסקסית ביותר בעולם" בשל יופייה יוצא הדופן, הצליחה לעורר סערה ויראלית כאשר הודיעה ל-1.7 מיליון העוקבים שלה כי היא נוסעת לאולימפיאדה.
"טוקיו קוראת לי . אני נוסעת בקרוב לאולמפיאדה", כתבה בחשבון הסופר פופולרי שלה באינסטגרם. "האמת, זה עדיין מרגיש לי כל כך לא אמיתי. אני כל כך אסירת תודה ובאותו הזמן גם נפעמת לחוות משהו שחלמתי עליו מאז שהייתי ילדה קטנה והתחלתי להתאמן. אני כל כך כבר לא יכולה לחכות לחוויה הגדולה".
View this post on Instagram
שמידט בת ה-21, שמרבה לשתף את עוקביה בשגרת אימוניה הקשים, ובמקביל גם מדגמנת ולוקחת חלק בקמפיינים יוקרתיים ברשת (חתמה על הסכם חסות עם חברת פומה), הצליחה לאחרונה לעורר סערה נוספת ברשתות החברתיות כאשר הודיעה על מינוי יוקרתי ויוצא דופן – מאמנת הכושר של בורוסיה דורטמונד לעונת 2020/1.
View this post on Instagram
הדיווחים הפכו לוויראליים במיוחד לאחר ששמידט שיתפה תמונות וקטעי וידאו יחד עם כוכבי קבוצת הבונדסליגה הידועה - תומאס מונייה, מנואל אקאנג'יה ומאטס הומלס.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוView this post on Instagram

