קצת פחות משתי יממות אחרי שהתמוטט על הדשא, כריסטיאן אריקסן מדבר לראשונה. שחקן נבחרת דנמרק שצנח בפתאומיות על הקרקע בשבת במהלך המשחק מול פינלנד, עדיין מתאושש ונשאר באשפוז בבית החולים לאחר שככל הנראה סבל מדום לב על פי הבחנת הרופאים המקומיים.
אריקסן שמצבו מוגדר יציב וכעת הוא מתקשר עם סביבתו הקרובה, הסכים להעניק ממיטתו בבית החולים ריאיון לעיתון האיטלקי "גאזטה דלו ספורט", שם הודה לרופאים ולחבריו לנבחרת על הטיפול המסור.
"תודה לכולם על התמיכה", אמר אריקסן, "אני לא אכנע ומבהיר שאני לא מתכוון להרים ידיים. אני מרגיש טוב יותר עכשיו, אבל לא בדיוק מבין מה קרה לי. אני רוצה להודות על כל מה שעשיתם בשבילי באותם רגעים וגם לאחר מכן".
אריקסן חתם בתודה מיוחדת לאוהדי אינטר, שהגיעו אתמול למתקן האימונים של הקבוצה עם שלטי תמיכה והחלמה מהירה, "אני רוצה לומר תודה לכל אוהדי אינטר שעודדו אותי. תודה לכולכם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
