"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רומן מסתורי מסעיר את אליפות אוסטרליה: "מה אנחנו לא יודעים?"
זוגתו של אלכסנדר זברב שנוהגת ללוות אותו לכל טורניר בעולם נעדרה ממלבורן - ובמקביל דוגמנית העל נצפתה במשחקיו והציתה גל שמועות • בוריס בקר תהה: "היא משחקת תפקיד?", ונענה: "המעורבים יצטרכו לענות" • כיצד הגיב הטניסאי הגרמני?
אלכסנדר זברב וקרולין דאור. צילום: אינסטגרם ו-Getty Images
רכילות ספורט: אופסייד

רומן מסתורי מסעיר את אליפות אוסטרליה: "מה אנחנו לא יודעים?"

זוגתו של אלכסנדר זברב שנוהגת ללוות אותו לכל טורניר בעולם נעדרה ממלבורן - ובמקביל דוגמנית העל נצפתה במשחקיו והציתה גל שמועות • בוריס בקר תהה: "היא משחקת תפקיד?", ונענה: "המעורבים יצטרכו לענות" • כיצד הגיב הטניסאי הגרמני?

מערכת אופסייד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בעודאלכסנדר זברבהיה שותף היום (שישי) לאחד ממשחקי הטניס הדרמטיים ביותר שראינו באליפות אוסטרליה, ממנו יצא מנוצח אחרי הפסד לקרלוס אלקרס, גרמניה גועשת סביב ספקולציות חדשות. במוקד עומדות בת זוגו של הגרמני, הדוגמנית ואשת הטלוויזיה סופיה תומאלה, והדוגמנית המפורסמת קרולין דאור.

דאור מבלה בימים אלה במלבורן והגיעה לכאורה כדי ללוות את חברתה אווה ליס, אלא שהיא נצפתה גם באימונים ובמשחקים של זברב, זאת בזמן שתומאלה לא שיתפה ברשתות החברתיות שום דבר איתו מזה שבועות. הדבר החשיד את המעריצים שכן תומאלה נהגה ללוות את זברב לכל תחרות בעולם ולברך אותו על הניצחונות. באליפות אוסטרליה? דממה.

עוד לפני הטורניר הטניסאי המדורג שלישי בעולם התייחס לשמועות ורטן: "הייתי מתמקד בעובדות לא בשמועות, זה מעצבן כשאנשים ממציאים את האמת". התמונות המשותפות עם תומאלה לא נמחקו וייתכן שמדובר רק במשבר קטן ביחסים, אולם נוכחותה של דאור באזור הציתה את חרושת השמועות שהגיעה עד לבוריס בקרהאגדי.

סופיה תומאלה ואלכסנדר זברב, קרולין דאור, צילום: אינסטגרם

"משהו שאנחנו לא יודעים?"

בפודקאסט עם הטניסאית לשעבר, אנדראה פטקוביץ', אמר בקר: "את במלבורן, אנדראה. תמיד יש שם את האישה הבלונדינית הזו מהמבורג. היא משחקת תפקיד? במינכן אנשים אומרים שהיא כל כך רגועה, מצחיקה, תמיד במצב רוח טוב כל כך. האם יש משהו שאנחנו לא יודעים?". פטקוביץ' צחקה בקול והשיבה: "אין תגובה! אני לא יודעת כלום והמעורבים יצטרכו לענות על כך בעצמם".

בינתיים, צלמים במלבורן כבר מתחילים לתייג תמונות של דאור תחת הכיתוב "חברתו של זברב", מה שכמובן לא אומר כלום. אולי עכשיו, אחרי שהודח מהטורניר בשלב חצי הגמר, הגרמני יתפנה לעסוק בחרושת השמועות ולספק הסברים למעריצים. מה תגיב תומאלה? בינתיים היא שומרת על שתיקה ונעלמה מהרשתות.

דאור, אגב, נולדה בהמבורג כמו זברב. היא הפכה למשפיענית אופנה בינלאומית, שיתפה פעולה עם מותגי על כמו אדידס, דולצ'ה וגבאנה, פנדי או ולנטינו ועבדה עם רשתות ענק בקמפיינים חוצי יבשות. הדוגמנית בת ה-30, שמבוגרת מזברב בשנתיים, מתחזקת חשבון אינסטגרם עם כ-4.5 מיליון עוקבים.

אלכסנדר זברב, צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...