"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סערה חדשה? המפגש בין מואנס דאבור לשחקן נבחרת פלשתין
חלוץ נבחרת ישראל לשעבר לא שותף ב-4:2 שספגה קבוצתו שבאב אל אהלי האמירתית מאל סאד הקטארית בליגת האלופות של אסיה, אך שיתף בסטורי תמונה משותפת עם אקס מכבי חיפה, עטאא ג'אבר, שחולל סערה סביב מעברו לנבחרת פלשתין
מואנס דאבור ועטאא ג'אבר. צילום: אינסטגרם
רכילות ספורט: אופסייד

סערה חדשה? המפגש בין מואנס דאבור לשחקן נבחרת פלשתין

חלוץ נבחרת ישראל לשעבר לא שותף ב-4:2 שספגה קבוצתו שבאב אל אהלי האמירתית מאל סאד הקטארית בליגת האלופות של אסיה, אך שיתף בסטורי תמונה משותפת עם אקס מכבי חיפה, עטאא ג'אבר, שחולל סערה סביב מעברו לנבחרת פלשתין

מערכת אופסייד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

יותר משלוש שנים חלפו מאז החלטתו הדרמטית שלמואנס דאבור, אז עוד שחקן הופנהיים מהבונדסליגה הגרמנית, לפרוש מנבחרת ישראלעל רקע קריאות הבוז נגד מצד הקהל במשחקי הנבחרת סביב סערת הפוסט של החלוץ על מסגד אל-אקצא במהלך מבצע "שומר החומות".

מאז דאבור אף הספיק להיפרד מהכדורגל האירופאי ולעבור ב-2023 לשורות שבאב אל אהלי מדובאי, בשורותיה הוא משחק עד היום, כאשר הוא כבר בן 33 וחצי וחזרה לישראל, איך נגיד, לא נראית כרגע באופק, על אף הקמת אקדמיית הכדורגל שלו בנצרת בה גדל.

מונאס דאבור מתגרה באוהדי נבחרת ישראל, צילום: אלן שיבר

אמש (שלישי) דאבור ישב על הספסל של שבאב אל אהלי ולא שותף ב-4:2 הדרמטי שספגה קבוצתו מאל סאד הקטארית במסגרת המחזור השישי בליגת האלופות של אסיה, כולל ספיגה של שלושה שערים בתוספת הזמן בדרך להפסד.

עם זאת, על אף שלא שותף במשחק, דאבור העלה סטורי מפתיע מהמשחק, כאשר נפגש במגרש עם לא אחר מאשר שחקןנבחרת פלשתין, אקסמכבי חיפה, מ.ס אשדוד ובני סכנין, עטאא ג'אבר, אשר שימש כקפטן נבחרת ישראל הצעירה עד גיל 21 בין 2015 ל-2016.

מואנס דאבור מול כריסטיאנו רונאלדו, צילום: AFP

ג'אבר, אשר עמד במרכזה של סערה גדולה בישראל ב-2023 על רקע החלטתו לייצג את נבחרת פלשתין. הוא עלה למגרש עם כאפייה, שר את ההמנון הפלשתיני והשתתף בדקת דומייה לזכר "קורבנות המלחמה בעזה". סוכנות השחקנים של דודו דהאן חדלה מלייצג אותו, מכבי חיפה בשורותיה גדל, הסירה את דף השחקן שלו מהאתר הרשמי של המועדון ומ.ס אשדוד אף קראה לשלול לו את האזרחות הישראלית.

ג'אבר העלה לסטורי שלו תמונה משותפת עם דאבור על כר הדשא בקטאר, שם הוא משחק כיום בשורות קטאר SC, כאשר בתמונה שניהם מחובקים ומחוייכים, והוסיף לצד התיוג של דאבור אמוג'י של כתר, בעוד דאבור עצמו גם שיתף את הסטורי וצירף אמוג'י של שלושה לבבות אדומים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הסטורי של מואנס דאבור ועטאא ג'אבר, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...