מאור בוזגלו עם אביו יעקב. צילום: אלן שיבר

לא צפוי: ההפתעה שחיכתה ליעקב בוזגלו בגיאורגיה

ראש הבוזגלוס ואשתו חני עברו לגור בטביליסי לפני שלושה וחצי חודשים, מה שגרם להם להתרחק מהמשפחה המסוקרת בישראל • מאור ומירן בוזגלו החליטו להפתיע אותם עם ביקור, אבל התוכניות השתבשו בדרך: "בירכנו הגומל כשירדנו"

[object Object]

כשלושה חודשים וחצי כבר חלפו מאז יעקב וחני בוזגלו הפתיעו את כולם, כולל את בניהם, מאור. אלמוג, אסי ואוהד בוזגלו בהחלטה הדרמטית שלהם לעזוב את ישראל ולעבור לגור בגיאורגיה. ההחלטה כללה פרידה לא פשוטה מהילדים והנכדים, והזניקה פרק חדש ומפתיע במיוחד מעבר לים.

כעת, לאחר שלפני שבועיים אלמוג הגיע עם בנו טומי במפתיע לבקר את סבא יעקב וסבתא חני, הגיע גם תורם של מאור, מירן והילדים לעלות על המטוס לגיאורגיה, כולל דרמה לא קטנה בכבישים של המדינה החדשה.

מאור שיתף בסטורי שלו קטע קצר מהנסיעה במונית בטביליסי, בה הנהג נסע במהירות גדולה בכבישים הצרים של העיר והצליח להלחיץ מאוד את מירן: ״איך הנהגים נוסעים פה כאילו הם במסלול מירוץ. מירן כבר לא יודעת את מה לתפוס. מירן ברעידות עכשיו רוצה ׳הגומל׳ שנייה אחרי שירדנו״.

משפחת בוזגלו,

בנוסף, מירן תיעדה את המסע שנועד להפתיע את יעקב וחני וסיפרה על הרגע שהשתבש: "נסענו בשתי מוניות. מיילי שיין ואני הגענו ראשונות, נכנסו לחנות צמודה לבית לחכות למאור והבנים. פתאום הוא כותב לי: "מירן, הנהג שלי התבלבל בדרך וההורים שלי יורדים". ואני: "מה יורדים?!!?". אחרי שנייה הם יורדים ורואים אותי ואני בשוק, כי מאור עוד רגע מגיע עם הילדים במונית ויגלו הכל.

"אחרי שמהר העליתי אותם למעלה, כדי שלא יראו, פתאום חני יוצאת למרפסת ורואה את מאור עם הילדים וכמעט מתעלפת. סימנתי לה לא להגיד ליעקב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...