"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

נועה קירל מרגשת: "לא דומה לשום דבר שהרגשתי"

כשבועיים אחרי החתונה הנוצצת עם שוער נבחרת ישראל, דניאל פרץ, הזמרת האהובה שיתפה פוסט מיוחד לסיכום אירועי החתונה: "יצא לי להיות בהמון רגעים מרגשים בחיים, אבל זה לגמרי היה השיא. אני מודה לאלוהים על בעלי המושלם בעולם"

0השמעה
נועה קירל ודניאל פרץ , ערן בארי
נועה קירל ודניאל פרץ. צילום: ערן בארי

כשבועיים חלפו מאז החתונה האינטימית והמרגשת שלהם באולם ״בית על הים״ היוקרתי ביפו וכמו כן, מאז מסיבת החתונה הענקית שלהם במלון הילטון בתל אביב יום לאחר מכן, כאשר כעת, הזמרת האהובה נועה קירל ובעלה הטרי, שוער נבחרת ישראל והמבורג הגרמנית, דניאל פרץ, מתרגלים לאט לאט לחייהם החדשים כזוג נשוי…

כעת, לאחר שהספיקו להירגע מעט מההתלהבות הראשונית סביב החתונה ושינוי הסטטוס מזוג מאורס לזוג נשוי, קירל ופרץ, שהספיקו כבר לחזור לגרמניה ומתרגלים כעת לתא המשפחתי החדש שהקימו, כאשר כידוע קיימת אפשרות שבחודש ינואר 'יעברו דירה' על רקע האכזבה של פרץ ממעמדו כשוער שני בלבד בהמבורג.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

נועה קירל ודניאל פרץ, צילום: ערן בארי

כעת, קירל העלתה פוסט מפורט ומרגש לסיכום אירועי החתונה וכתבה כך: "עברו כמעט שבועיים מאז החתונה. יצא לי להיות בהמון רגעים מרגשים בחיים תודה לאל, אבל זה לגמרי היה השיא. לא דומה לשום דבר שהרגשתי. אושר טהור, שלא קשור לשום הישג בקריירה, לשום מטרה שהצבתי לעצמי אלא באמת פשוט לחגיגה של האהבה והזוגיות המדהימה של דניאל ושלי עם כל האנשים שאנחנו הכי אוהבים".

"אני מודה לאלוהים על בעלי המושלם, על המשפחה שלנו, החברים שלנו, אני מודה לכם!!! על האהבה שאנחנו מקבלים בכל מקום ועל השמחה המשותפת הזאת שמרגשת אותי כל כך. מודה לכם על האהבה המטורפת לשירים שיצאו מתוך הלב שלי ומהרצון האמיתי שלי לנצור דרך המוזיקה שלי רגעים שילוו אותנו לכל החיים".

"תודה ענקית לסקיי פרודקשן, להילטון, לבית על הים, איתי גאלו, עידן רייכל, אושר כהן, שלומי שבת, שהיו פשוט מטורפים! תודה לצוות האישי שלי שהולך איתי שנים ונתן את הנשמה בצד ההפקתי והאומנותי - זכיתי בכם. תודה השםםםםם". פרץ שיתף את הפוסט של אשתו הטרייה בסטורי וכתב: "תודה לאלוהים עלייך אשתי".

View this post on Instagram

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר