"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חתונת השנה בדרך: כמה שווים נועה קירל ודניאל פרץ?

שוער נבחרת ישראל והזמרת יינשאו ביום שלישי • פרץ השתדרג כלכלית מאז המעבר ממכבי תל אביב לגרמניה, אך עדיין רחוק מהרווחים של זוגתו שנהנית מקמפיינים, הופעות ותוכניות בטלוויזיה • המספרים המלאים בפנים

,עודכן
0השמעה
נועה קירל ודניאל פרץ. צילום: עידן פוטרמן

ביום שלישי הקרוב תתארח נבחרת ישראל למשחק אימון מול נבחרת ליטא ותעשה זאת בלי השוער שלה,דניאל פרץ. האחרון יהיה עסוק ממש בשעות המשחק באירוע החשוב ככל הנראה בחייו - חתונתו עם הזמרתנועה קירל.

עם מעברו בהשאלה הקיץ מבאיירן מינכן להמבורג, ההכנסה השנתית של פרץ מוערכת בכ-1.5 מיליון יורו, לצד בונוסים, הכנסות מחוזי פרסום ושיתופי פעולה עם מותגים עולמיים. נכון לשנת 2024, השווי האישי שלו מוערך בין 4 ל-5 מיליון יורו, שהם כ-20 מיליון שקלים. אצל הצהובים הרוויח השוער המוכשר קצת פחות מ-640 אלף שקל לעונה, כשבקבוצה הגרמנית השתדרג שכרו משמעותית, וכעת הוא מגיע ל-5 מיליון שקל בעונה.

דניאל פרץ,צילום: Getty images

מי שעוד השבוע תהפוך לאשתו, נועה קירל, היא אחת הזמרות המצליחות בישראל. הקריירה שלה כוללת חוזי פרסום ענקיים עם מותגים בינלאומיים, תוכניות טלוויזיה, סיבובי הופעות, וחוזים מול חברות מוזיקה בינלאומיות. בנוסף, הופעתה באירוויזיון 2023 הגדילה את הפופולריות שלה והכניסה אותה לשוק הבינלאומי בצורה משמעותית. ההערכה היא שנועה שווה כ-80 מיליון שקלים בזכות ההצלחה הפנומנלית שלה במוזיקה, הפרסום, ושאר מיזמים עסקיים.

הזמרת מרוויחה את עיקר הונה מקמפיינים מסחריים, כמו ל"יס" וקוקה קולה. על פי ההערכות, הקמפיינים מכניסים לכוכבת כ-2-3 מיליון שקל בשנה, כשההופעות שבכיכובה מכניסות לה כמיליון שקל בחודש. יש לזמרת גם הכנסות מהשמעות (כמה עשרות אלפי שקלים בחודש) והיא הרוויחה לא מעט כסף גם עבור ההופעות בפארק הירקון.

נועה קירל ודניאל פרץ,צילום: עידן פוטרמן

זה, כמובן, לא הכל. בעבר קיבלה 400 אלף שקל על ייצוג בחברת אופנה, 300 אלף שקל מחברת ה"ספורט" פילה, 500 אלף שקל מחברת האיפור "מאק" לא כולל רווחים ו-500 אלף שקל לפרסומת עבור המותג "כיף". היא הרוויחה מאות אלפי שקלים מפרסומות לחברות ביטוח ו-400 אלף שקל מקידום מכשיר סלולר.

קירל גם שיחקה בסדרת הטלוויזיה שבכיכובה "כפולה" והרוויחה כ- 150 אלף שקל עבור העונה החמישית בלבד, ו-900 אלף שקל עבור הפסטיגל האחרון בו השתתפה. בחישוב מהיר, קירל שווה יותר מ-10 מיליון שקל בשנה משירה, משחק וקמפיינים. בנוסף קירל השיקה ליין מוצרי שיער מקצועיים בהשקעה של 3.5 מיליון שקל שיימכרו בלעדית בסופר פארם.

בסך הכל, השניים שווים יחד כ-100 מיליון שקלים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
נועה קירל,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר