"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משתף פעולה עם סטף קרי: הנסיקה של עומרי כספי בעולם ההשקעות
כדורסלן העבר הישראלי, לו עבר עשיר ב-NBA, חווה הצלחה אדירה גם בעולם העסקים • הגיוס המרשים שביצע בימים האחרונים, השת"פ העיסקי עם חברו לשעבר בגולדן סטייט ומה השווי של הקרן שלו כיום?
עמרי כספי וסטף קרי. במשחק שזכור לכולם . צילום: אי.אף.פי

משתף פעולה עם סטף קרי: הנסיקה של עומרי כספי בעולם ההשקעות

כדורסלן העבר הישראלי, לו עבר עשיר ב-NBA, חווה הצלחה אדירה גם בעולם העסקים • הגיוס המרשים שביצע בימים האחרונים, השת"פ העיסקי עם חברו לשעבר בגולדן סטייט ומה השווי של הקרן שלו כיום?

מיכאל וייסרמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

השקעות בקרנות הון הפכו ליעד מרכזי עבור כדורסלן העברעומרי כספי, שמוכיח בשנים האחרונות כי מעבר להיותו הישראלי הראשון ב־NBA, הוא גם איש עסקים יוצא דופן. כיוםהונו האישימתקרב ל־100 מיליון דולר.

בימים האחרונים דווח כי כדורסלן העבר הצליח לגייס 21 מיליון דולר עבור Turnout, סטארט־אפ צעיר המתמחה בפתרונות מיסוי חדשניים. ההשקעה, שהובלה על ידי קרן Swish של כספי, מציבה את החברה בקטגוריה של פתרונות טכנולוגיים מתקדמים לתחום המס והחשבונאות.

כזכור, בדצמבר 2024 הכריז עומרי כספי על השלמת גיוס קרן Swish Ventures בהיקף של 60 מיליון דולר, במסגרת אסטרטגיה ממוקדת להשקעות בשלבי סיד. הקרן מתמקדת בחברות שהוקמו על ידי יזמים סדרתיים הפונים לשווקים גדולים בתחומי הסייבר, התשתיות, הענן וה־AI. כיום עומד שווי נכסיה של הקרן על 125 מיליון דולר.

עומרי כספי חוגג, צילום: רויטרס

בשנה שעברה הובילה קרן ההון של עומרי כספי, לצד קרן השקעות של כוכב ה־NBA סטף קרי, גיוס לחברת הסייבר הישראלית Upwind, שפיתחה פלטפורמה לאבטחת תשתיות ענן בזמן אמת.

את רווחיו הראשונים צבר כספי בקריירת הכדורסל שלו, אז הרוויח כ־18 מיליון דולר במהלך שהותו בארה"ב. בשנת 2018 החל להשקיע בחברות בולטות במשק, ביניהן סטארט־אפ DayTwo, שפיתח טכנולוגיה המספקת המלצות תזונה מותאמות אישית. מאותן השקעות גרף כדורסלן העבר מאות אלפי שקלים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...