יובל לוי. צילום: רשת 13

בדרך לזכייה בגמר "האח הגדול"? האקסית של יובל לוי מפתיעה

פיינליסט "האח הגדול" יגלה בגמר לאיזה מקום יגיע בחמישיית הגמר, כאשר האקסית המיתולוגית, מכבי פתח תקווה בשורות מחלקת הנוער שלה שיחק במשך 8 שנים, החליטה להתגייס בנסיון להוביל אותו לזכייה: "צריך את העזרה שלנו בדרך לזכייה, כולנו מצביעים ליובל"

העונה ה-15 של "האח הגדול" ברשת 13 תגיע מחר (שבת) לסיומה עם הגמר הגדול. אחד מבין ארז איסקוב, תרצה כהן, יובל לוי, שון יפישין ויוכי אפוליאון יגיע למקום הראשון, יכבה את האור וייצא מהבית כזוכה הגדול של "האח הגדול", ויזכה ב-950 אלף שקלים (לפני מסים כמובן).

רק ביום רביעי האחרון התבהרה תמונת חמישיית הגמר באופן סופי, כאשר שירז בן ארי הודחה וסיימה את העונה במקום השישי והמכובד. באופן מפתיע, הגמר יכלול שלושה דיירים מתחילת העונה ושני דיירים שנכנסו לבית "האח הגדול" בכניסת אמצע העונה.

חמישיית הגמר של "האח הגדול 2025", צילום: "האח הגדול", רשת 13

כעת, כאשר ההצבעה לגמר כבר יצאה לדרכה, נראה כי הדיירים זקוקים לכל עזרה שיוכלו לקבל בהצבעות בקרב על תואר הזוכה הגדול של העונה, כולל לעתים עזרה מכיוונים לא צפויים ומפתיעים למדי.

יובל לוי ושני אדרי. לא היא האקסית שהתגייסה למענו..., צילום: "האח הגדול", רשת 13

עזרה מפתיעה שכזו הגיעה מכיוונה של האקסית המיתולוגית של יובל לוי, ולא, אנחנו לא מדברים על שני אדרי או על תהילה בריגה, אלא על מכבי פתח תקווה. ברשתות החברתיות של המועדון החליטו להביע תמיכה במי שגדל במחלקת הנוער של המועדון וקראו לאוהדי הקבוצה להצביע לו.

יובל לוי, צילום: אביב טל

לוי, כיום בן 27, שיחק במשך לא פחות מ-8 שנים במדי קבוצת הנוער של מכבי פתח תקווה ושיתף פעולה עם כוכבים לדוגמת מנור סולומון ותאי בריבו, בעוד כשחקן בוגרים אף שיחק בשורות מכבי קביליו יפו ועירוני אריאל, לפני שתלה את הנעליים ב-2020.

יובל לוי, צילום: רשת 13

בהודעה שנכתבה ברשתות החברתיות של המלאבסים נכתב כך: "עוזרים ליובל לוי בדרך לזכייה באח הגדול! יובל לוי, בוגר מחלקות הנוער שלנו במשך 8 שנים ברציפות, צריך את העזרה שלנו בדרך לזכייה. כולנו מצביעים ליובל, אחד משלנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...