מונס דאבור כובש את ליברפול: עם מי נפגש באנפילד?

שחקן נבחרת ישראל לשעבר, חלוץ שבאב אל אהלי מאיחוד האמירויות, הגיע לצפות ב-0:1 של ליברפול על ארסנל ופגש את חברו לשעבר ברד בול זלצבורג האוסטרית, דומיניק סובוסלאי, שגם כבש את שער הניצחון בדקה ה-83: "תמיד טוב לראות אותך אחי"

מואנס דאבור חוגג במדי שבאב. צילום: שבאב אל אהלי

שנתיים חלפו מאז שחקן נבחרת ישראל לשעבר, מונס דאבור, נפרד מהופנהיים ומהכדורגל האירופי וחתם בשורות שבאב אל אהלי דובאי מאיחוד האמירויות, עמה זכה בעונה החולפת באליפות, גביע, סופרקאפ וכמו כן, גם במגן האתגר הקטארי-אמירתי. כעת הוא מנצל את הפגרה הקצרה בליגה האמירתית על מנת לבלות ולהנות שוב מהכדורגל באירופה.

אמש (ראשון) דאבור הגיע לאצטדיון אנפילד וצפה ב-0:1 של אלופת אנגליה ליברפול על ארסנל במה שמסתמן כמשחק עונה לכל דבר בפרמיירליג, אשר הוכרע בבעיטה חופשית אדירה של דומיניק סובוסלאי ההונגרי של ליברפול בדקה ה-83.

מואנס דאבור וסרדאר אזמון, צילום: אינסטגרם

דאבור, שגדל באחי נצרת ובמכבי תל אביב, ושיחק במהלך הקריירה שלו באירופה בסביליה הספרדית, הופנהיים הגרמנית, גראסהופרס השווייצרית וכמו כן, גם ברד בול זלצבורג האוסטרית, במדיה שיתף פעולה עם אותו סובוסלאי שמככב כיום במדיה של אלופת אנגליה.

מונס דאבור באנפילד, צילום: אינסטגרם
מונס דאבור באנפילד, צילום: אינסטגרם

בסיום המשחק, חלוץ נבחרת ישראל לשעבר אף נפגש עם חברו לשעבר לקבוצה והשניים התחבקו והצטלמו ביחד לתמונה אותה העלה דאבור לסטורי וכתב לכבוד ההונגרי: "רמה עולמית אח שלי, תמיד טוב לראות אותך".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מונס דאבור וכוכב ליברפול דומיניק סובוסלאי,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר