"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אקס מכבי חיפה בקאמבק מרגש: ״רשמית - חוזר לקדנציה שנייה״
ארבעה חודשים בלבד אחרי שהחליט לעזוב את רדיו חיפה לטובת הגשה במסגרת ״בית הפודיום״, קפטן הירוקים לשעבר יניב קטן חוזר לתחנה במקביל להמשך דרכו בפודקאסט ״הענק הירוק״: ״הקפטן חוזר בקרוב״
גוסטבו בוקולי עם יניב קטן ופיטר מסיללה. צילום: עודד קרני
רכילות ספורט: אופסייד

אקס מכבי חיפה בקאמבק מרגש: ״רשמית - חוזר לקדנציה שנייה״

ארבעה חודשים בלבד אחרי שהחליט לעזוב את רדיו חיפה לטובת הגשה במסגרת ״בית הפודיום״, קפטן הירוקים לשעבר יניב קטן חוזר לתחנה במקביל להמשך דרכו בפודקאסט ״הענק הירוק״: ״הקפטן חוזר בקרוב״

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אקסמכבי חיפה, קפטן הירוקים לשעבריניב קטן, הפך בשנים האחרונות לאחת הדמויות הבולטות בסצנת תקשורת הספורט בעיר חיפה כאשר לקח חלק מרכזי בפאנל של רדיו חיפה (107.5FM). כעת, הוא חוזר לתחנה החיפאית ארבעה חודשים בלבד אחרי העזיבה המפתיעה שלו.

כזכור, ב-23 בפברואר פרסם קטן הודעת פרידה דרמטית בפוסט באינסטגרם בו כתב: ״התוכנית קטן ב-2 הפכה להיות חלק בלתי נפרד מחיי בשנים האחרונות. אני גאה במה שהשגתי אני גאה בעשיה הזו בעבודה הקשה, אחרי לא מעט לבטים ומחשבות, החלטתי לסיים את דרכי ברדיו חיפה. זו החלטה לא קלה עבורי, אבל בהחלט זה הדבר הנכון לעשות לאור הנסיבות״.

יניב קטן במדי מכבי חיפה,צילום: יוסי שקל

עוד כתב במסגרת אותה הודעת פרידה מדוברת: ״מעולם לא חשבתי שאגיע לעבוד בתקשורת, אני חייב תודה ענקית לדני נישליס ז״ל, האיש שפתח לי את הדלת, ופשוט נתן לי להיות אני בלי מסכות ובלי שקרים, לעולם לא אשכח את מה שדני עשה עבורי. אני מודה לדולב ולדן ארנון על שנים של עבודה משותפת טובה ופורייה, אני מודה לכל הצוות שעבד איתי הפכנו למשפחה אחת גדולה עם השנים וכמובן לכם קהל המאזינים שהפך להיות חלק בלתי נפרד מהתוכנית שלי ומחיי בלעדיכם שום דבר לא היה קורה, תודה שאתם תמיד שם עבורי״.

כידוע, החל מחודש מרץ האחרון, מעט אחרי שעזב את רדיו חיפה, קטן החל להגיש את פודקאסט ״הענק הירוק״ לאחר שהצטרף ל״בית הפודיום״ של אורן יוסיפוביץ׳, שם הצטרף לנבחרת הפאנליסטים והמגישים המרשימה לצד מאור מליקסון, אורי אוזן ורבים וטובים נוספים. כעת, לצד חזרתו לרדיו חיפה, קטן צפוי להמשיך להגיש את פודקאסט ״הענק הירוק״ במקביל.

יניב קטן עם יעקב שחר,צילום: דני מרון

מסתמן כי התוכנית של רדיו חיפה היא להחזיר לחיים את התוכנית ״קטן ב-2״ בדיוק כפי שהיה לפני החלטתו של אגדת מכבי חיפה לעזוב לפני ארבעה חודשים, כאשר מדובר היה באחת התוכניות המצליחות ביותר של הרדיו החיפאי. לאחרונה התחנה התחדשה גם בתוכניתם של אלי בן דוד ומיקו ג׳מאל מ״בובה של לילה״, לצד פרשנות ספורטיבית מקצועית של ראובן עטר, אלי גוטמן ואיתי שכטר.

בפוסט שעלה לרשתות החברתיות של רדיו חיפה ושל ״הפאנל״, תוכנית בה לקח יניב קטן חלק מרכזי ואליה גם צפוי לחזור בקרוב, נכתב כך על הקאמבק של יניב קטן לתחנה: ״הקפטן חוזר בקרוב. רשמית: מספר 20 חוזר לקדנציה שנייה! פרטים מלאים בקרוב״.

View this post on Instagram

A post shared by 🎧🏆הפאנל של רדיו חיפה🏆🎧 (@hapanel)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו