העונה החדשה של ״הזמר במסכה״ מרימה הילוך בערוץ קשת 12, כאשר מספר חשיפות הצליחו להותיר את כולם עם לסתות שמוטות - ירון ברלד, גילה אלמגור, ישי לוי, צביקה הדר, אבי גרייניק ואמש (שלישי) גם הסבא של המדינה, טוביה צפיר, אשר נחשף בתור ׳מפלצוש׳ והותיר את כולם בהלם, זאת לצד רבים וטובים נוספים שנחשפו במהלך העונה עד כה.
עם זאת, לצד החשיפה המרגשת של צפיר הבלתי נגמר, גיבור הילדות ככל הנראה של כולנו, הרמזים הצליחו להסגיר כוכב אחר שעדיין נשאר בתחרות, כאשר אנחנו משוכנעים כי מאחורי המסכה של העצלן נמצא לא אחר מאשר כוכב הכדורסל עומרי כספי.
כספי, הנציג הראשון של ישראל ב-NBA, גדל בשורות מכבי תל אביב, רשם השאלה מוצלחת בהפועל גליל עליון וב-2009, אחרי שנבחר במקום ה-23 בדראפט על ידי סקרמנטו קינגס, התחיל את המסע המרשים שלו ב-NBA כנציג הראשון של ישראל בליגה. במהלך התקופה שלו בליגה הטובה בעולם שיחק כספי בסקרמנטו, קליבלנד, יוסטון, ניו אורלינס, מינסוטה, ממפיס ואפילו גולדן סטייט ווריירס, ממנה שוחרר רגע לפני הפלייאוף בעקבות פציעה, אך בכל זאת הוענקה לו טבעת אליפות ה-NBA על חלקו בעונה המוצלחת של הקבוצה של סטיב קר ב-2018, בעוד ב-2019 חזר למכבי תל אביב, במדיה גם סיים את הקריירה.
אז איך הגענו ל׳האשמה החמורה׳ של כספי בתור העצלן אתם שואלים? כמו שסטטיק נוהג להגיד, בואו ניתן לכם את כל ה׳שבאנג׳ - הרמזים היו בפורמט של מסיבות עיתונאים, כאשר העיתונאים ששאלו שאלות החזיקו מיקרופונים שהיה כתוב עליהם Macabim TV (בצהוב כחול...), 206FM (קישור למסעדה 206 שבה מכבי סל חוגגים תארים, כאשר כספי עצמו זכה בארבע אליפויות, שני גביעים ושני גביעי ווינר עם הצהובים), ומיקרופון של אתר הספורט ONE, מה שיכול לרמז בראש ובראשונה על הקשר לספורט, אך גם לעובדה שכספי היה הישראלי הראשון ב-NBA.
"לקח לי הרבה זמן להחליט שאני משתף אתכם... אבל הגעתי לארץ המובטחת" אמר העצלן במסגרת מסיבת העיתונאים המדוברת - מה שגם יכול לקשר לכספי, כאשר השם האמצעי שלו הוא משה.
"למזלי עשיתי השקעות נכונות ובקזינו של החיים הצלחתי לבחור את האסים ואת הקינגס כל פעם מחדש. וגם אם לפעמים נפלתי, תמיד ידעתי לקום״, מרמז על ההשקעות שעשה, על העובדה שרשם שתי קדנציות במדי סקרמנטו קינגס, וכמו כן, נותן תזכורת כואבת לכל הפציעות שחווה במהלך הקריירה.
"ואוריד ממש את המאסק של העצלן" - ליווה את אילון מאסק כשביקר בישראל, כאשר גם השימוש בשפה האנגלית עשוי לרמז על הקריירה הארוכה והמוצלחת שלו בארצות הברית.
"אני אנצח על עבודת המטבח עם בישולים של אלופים" - היה הפרזנטור של קורנפלקס אלופים, וכמו כן, העצלן התייחס גם לעובדה כי הוא מהצד הימני של המפה הפוליטית, כאשר כספי הצהיר בעבר כי הוא מגדיר את עצמו כ׳ימני יותר מאיתמר בן גביר׳, כאשר אנחנו כבר משוכנעים שהכוכב שמסתתר מאחורי מסכת העצלן הוא עומרי כספי - ומה דעתכם? מסכימים איתנו?
בפרק ששודר אמש, העצלן שר את השיר ״אהבה״ של אושר כהן וסיפק ביצוע בלתי נשכח, כאשר על אף הרמזים המובהקים אף אחד מהשופטים לא קישר בין העצלן לכספי. ההימור של אופירה דיבר על ישראל קטורזה או אריק זאבי, סטטיק טען שמדובר באביהו פנחסוב וזכה באישורו של צדי צרפתי, שחר חסון מאמין שהאיש מאחורי המסכה הוא אבי קושניר,
גדעון אוקו שהתארח בפאנל השופטים הטיל פצצה וטען כי זה בכלל אלי אוחנה ואפילו המגיש, עידו רוזנבלום, סיפק הימור משלו וסימן את גלעד כהנא, סולן להקת ״הג׳ירפות״. אז מה דעתכם? מי צודק?
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוView this post on Instagram

