האחיות ונוס וסרינה וויליאמס שינו את פני טניס הנשים בעולם. השינוי בא גם בשל ההכנסות הגבוהות וההון העצמי של כל אחת מהאחיות. סרינה אומנם נחשבת למצליחה ביותר, עם הון עצמי של 300 מיליון דולר, אבל גם ונוס הרוויחה הון אישי מרשים של 100 מיליון דולר.
ונוס וויליאמס חוגגת את יום הולדתה ה-45 ובאמתחתה 7 תארי גראנד סלאם ליחידים. הניצחון הראשון שלה היה בווימבלדון בשנת 2000, זכייה שחזרה עליה ב-2001, 2005, 2007 ו-2008. לוונוס וויליאמס הייתה קריירת טניס מוצלחת ביותר, שהביאה לרווחים משמעותיים ולפרסים כספיים.
בשנת 2021 לבדה, דווח על רווחי התמיכה שלה ב-11 מיליון דולר. הפרס הכספי בקריירת המשחק של ונוס עמד על כ-42,595,397 דולר, מה שהופך אותה לאחת הטניסאיות המרוויחות ביותר אי פעם. לוונוס הייתה קריירה מצליחה על מגרש הטניס ובחסויות ושיתפה פעולה עם מספר מותגים בעלי פרופיל גבוה.
ונוס חתמה על חוזה פורץ דרך של 12 מיליון דולר לחמש שנים עם ריבוק בגיל 15 בלבד. מאוחר יותר, בשנת 2000, היא חתמה על חוזה נוסף עם ריבוק בשווי של 40 מיליון דולר לחמש שנים. בנוסף היה לה חסות עם חברת "וילסון", יצרנית ציוד טניס מובילה, מה שמתיישב היטב עם הקריירה המקצועית שלה כשחקנית טניס. היא הופיעה בקמפיינים של Tide, מותג אבקת כביסה ידוע והציגה את השפעתה מעבר לתעשיית הספורט.
לוונוס ישנם הסכמי חסות עם קראפט, קונגלומרט משמעותי לייצור ועיבוד מזון והיא היא עבדה עם Electronic Arts, מובילה עולמית בבידור אינטראקטיבי דיגיטלי, מה שמעיד על המשיכה שלה במגזרים שונים.
ונוס גם פעלה בשיתוף פעולה עם רלף לורן, מותג אופנה אמריקאי פרימיום הידוע בביגוד, שיווק והפצה של מוצרים בארבע קטגוריות: ביגוד, בית, אביזרים וניחוחות. היא גם תמכה בלקוסט, חברה צרפתית הידועה בביגוד, הנעלה, בגדי ספורט, משקפיים, מוצרי עור, בושם, מגבות ושעונים.
אמריקן אקספרס, Blue Cross Blue Shield Association, Stitch Fix: ונוס שיתפה פעולה עם המותגים הללו, המציעים שירותים פיננסיים, ביטוח בריאות ושירותי סטיילינג אישי, ומציגים את המשיכה וההשפעה הרחבה שלה.
ונוס ויליאמס אינה נשואה ומעולם לא נישאה. מערכת היחסים האחרונה שלה הייתה עם ניקולס "ניקי" המונד, איש כספים מצליח ויורש ההון של משפחת אננברג. הם יצאו בין השנים 2017 ל-2019, ואפילו השתתפו יחד בחתונה של אחותה של ונוס, סרינה, לאלכסיס אוהניאן.
בשורה התחתונה: הונה של ונוס וויליאמס מוערך ב-100 מיליון דולר.

