"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

אופירה אסייג חושפת בהתרגשות את הזמרת: "אלופה שלי"

מגישת קשת 12 ושופטת "הזמר במסכה" שיתפה בסטורי שלה את השיר החדש "אלף חברות" של שיר זוארץ, בתו של יו״ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ ואחותה של אור זוארץ, ארוסתו של קפטן בית״ר ירושלים, ירדן שועה • וגם: מי הגיע לחגיגות יום ההולדת?

0השמעה
אופירה אסייג  , צילום מסך
אופירה אסייג. צילום: צילום מסך

השחקנית והזמרת שיר זוארץ, בתו של יו״ר ההתאחדות לכדורגלשינו זוארץ, ואחותה של אור, ארוסתו של קפטן בית"ר ירושלים,ירדן שועה, חגגה אתמול (ראשון) יום הולדת 25 בדרך ייחודית, כאשר פרסמה את השיר החדש שלה "אלף חברות" ואף חגגה את יום הולדתה ואת פרסום השיר החדש באירוע אקסקלוסיבי במסעדת "קומראן" בתל אביב.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

השיר, שכבר הגיע קרוב ל-100 אלף צפיות ביוטיוב תוך פחות מיממה, כתבה לצד פרסום השיר ברשתות החברתיות כך: ״בס״ד, 25.5.25 ואני בת 25, יצא מיוחד אז הוצאתי שיר מיוחד. מחכה שתצרחו באוטו או בבית או ברחבה או באמצע הרחוב או במקלחת, איפה שבא לכם. אוהבת אני אתכם אלף פעם חברים שלי, בע״ה נעשה ונצליח״.

הסטורי של שיר זוארץ,

האחות אור זוארץ, ארוסתו של ירדן שועה, כתבה לכבוד אחותה הגדולה: ״אהבת חיי, העולם שלי. את הכי טובה, המלכה שלי. יש רגעים שאין צורך במילים, תשמעו ותבינו על מה אני מדברת״, אחיה הקטן, בן זוארץ, שזכה כקפטן באליפות המדינה עם קבוצת נערים ב׳ של מכבי פתח תקווה, כתב: ״מזל טוב למלכה״. מגישתקשת 12ושופטת 'הזמר במסכה', אשת התקשורתאופירה אסייג, פירגנה בסטורי וכתבה: ״אלופה שלי שיר עם שיר חדש״.

View this post on Instagram

A post shared by Sheerz (@sheerzuares)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר