"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יותר מהעונה שעברה: כמה כסף שווה זכייה ביורוליג?
פנרבחצ'ה ומונאקו נפגשות הערב בגמר הפיינל פור, והקרב הוא לא רק על יוקרה • המפעל החליטו להעלות במעט את הסכום שהקבוצות מקבלות כמענקים, הסכומים בפנים
מייק ג'יימס, ווייד בולדווין. צילום: Getty Images, EPA
הערב ב-20:00: מונאקו - פנרבחצ'ה

יותר מהעונה שעברה: כמה כסף שווה זכייה ביורוליג?

פנרבחצ'ה ומונאקו נפגשות הערב בגמר הפיינל פור, והקרב הוא לא רק על יוקרה • המפעל החליטו להעלות במעט את הסכום שהקבוצות מקבלות כמענקים, הסכומים בפנים

מיכאל וייסרמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

אחרי שהדיחו את הקבוצות היווניות, פנרבחצ'ה ומונאקו ייפגשו הערב (ראשון, 20:00) בגמרהיורוליג. הטורקים יוכלו לזכות בתואר הפעם השנייה בתולדותיהם והראשונה מאז 2017, בעוד עבור הקבוצה מהנסיכות מדובר בהופעה ראשונה אי פעם במעמד הגמר.

מי שתזכה בפיינל פור שנערך השנה באבו דאבי תהנה מפרס כספי גבוה מהעונה שעברה. האלופה תתוגמל ב-1.8 מיליון יורו, זאת בהשוואה ל-1.7 מיליון אשתקד. הסגנית תסתפק במיליון יורו, וגם כאן יש עלייה של 100 אלף יורו לעומת השנה שעברה.

עוד לפני הגמר אולימפיאקוס ופנאתינייקוס ייפגשו לקרב המאכזבות במשחק על המקום השלישי. המנצחת בדרבי היווניות תשלשל לכיסה 850 אלף יורו, בעוד הרביעית תקבל 770 אלף יורו.

הסכומים שנכנסים על המיקום הסופי בפיינל פור מהווים חלק קטן מהכסף שמקבלות הקבוצות מהיורוליג. מבחינת מונאקו 1.8 מיליון יורו מהווים 13.3% מהמשכורת השנתית של השחקנים והמאמנים. עבור פנרבחצ'ה מדובר ב-11%, עבור פאו 9% ואצל אולימפיאקוס 8.5%.

שחקני מונאקו, צילום: AP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני פנרבחצ'ה, צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...