"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי חיפה חגגה: "רוצים שמסאי דגו יצליח, הוא בן אדם טוב"

הירוקים יעמדו לדין בעקבות השלכות האבוקות לדשא במשחק אלוף האלופים • בקבוצה החמיאו למאמן על התואר הראשון: "מסאי מאמן מצוין ובן אדם טוב, הוא יודע שיש לו גב גדול מההנהלה והצוות שמעליו"

,עודכן
0השמעה
שחקני מכבי חיפה חוגגים. צילום: אלן שיבר

שחקני מכבי חיפה חגגו אמש (מוצ"ש) עם המאמן מסאי דגו את הזכייה בתואר הראשון שלו, אלוף האלופים, אחרי ניצחון 1:3 על בית"ר ירושלים.

החילופים שביצע דגו, עם כניסתם של ליאור רפאלוב, דין דוד וענאן חלאילי (כבשו), שינו את המשחק ובמועדון פירגנו: "מסאי מאמן מצוין והוא נכנס טוב מאוד לעניינים. הוא יודע שיש לו גב גדול מההנהלה והצוות שמעליו. המועדון ייתן לו את כל הכלים להצליח ועובדתית הוא בינתיים משתמש בהם מצוין".

מכבי חיפה חוגגת זכייה באלוף האלופים| מכבי חיפה

מסאי דגו. מחמאות מקיר לקיר,צילום: אלן שיבר

שחקנים בקבוצה אמרו אמש בסיום כי "יש רצון לעזור למסאי להצליח" והוסיפו כי "הוא בן אדם טוב מעבר להיותו מאמן ורוצים בהצלחתו יחד איתנו". הדברים הללו משקפים חלק גדול ובכיר מחדר ההלבשה הירוק.

לצד השמחה, מכבי חיפה תעמוד לדין על השלכת אבוקות לדשא והפסקת המשחק מול בית"ר בדקה ה-20, כאשר נגד המועדון עומד עונש הפחתה של שתי נקודות ליגה על תנאי. בחיפה יגבשו את כל הראיות ויגיעו לאוהדים שזרקו את האבוקות, בתקווה שהדבר יקל על העונש בבית הדין, אך גורמים בהנהלה הודו כי הם "מקווים מאוד לא להתחיל את העונה במינוס נקודות".

מחר תמריא מכבי חיפה למולדובה לקראת המשחק הראשון מול שריף טיראספול בסיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות (רביעי). המגן פייר קורנו והקשר דולב חזיזה סוחבים פציעות קטנות, אך הם יהיו כשירים וצפויים לעלות בהרכב מול שריף.

מכבי חיפה חוגגת תואר ראשון,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר