"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אופס: הפדיחה של לירן שטראובר וטל טלמון בשדה התעופה
לא נעים, לא נורא: בני הזוג ומשפחתם הגיעו לנתב"ג, אבל נאלצו לעשות סיבוב פרסה • אז מה בדיוק קרה שם ואיך זה נגמר? כל הפרטים בפנים
לירן שטראובר וטל טלמון. סוף טוב הכל טוב

אופס: הפדיחה של לירן שטראובר וטל טלמון בשדה התעופה

לא נעים, לא נורא: בני הזוג ומשפחתם הגיעו לנתב"ג, אבל נאלצו לעשות סיבוב פרסה • אז מה בדיוק קרה שם ואיך זה נגמר? כל הפרטים בפנים

,עודכן
0השמעה
שוער העבר והפרשן בהווה, לירן שטראובר, הגיע עם בת זוגו טל טלמון ובנו אולי לשדה התעופה והמשפחה הייתה אמורה לטוס לטיול משפחתי שווה ברומניה. הקטן שלהם בן ה-3 הפגין התרגשות יתרה אבל החבורה? לא עלתה בסוף על הטיסה.
מסתבר שטלמון, זוגתו של שטראובר, סגרה בטעות את הטיסה לתאריך של חודש אחרי - 30.7 ולא 30.6. שטראובר נותר המום והמטוס יצא בלעדיהם.
הם כמובן מיד חיפשו טיסה חלופית ובלילה שבו על מנת לטוס ליעד המדובר. אז, כל עכבה לטובה?
לירן שטראובר וטל טלמון. העיקר שהגיעו ליעד,צילום: אספוסה צלמים
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הצצה לבית החדש של אייל ברקוביץ' באתונה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו