"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
יום כיפור של בית הדין לכדורגל
העיניים של אוהדי הכדורגל נשואות כעת אל בית הדין של ההתאחדות • האם תנהגו כפי שביטלתם את עונש הרדיוס של באר שבע בגלל לחץ של אלונה ברקת או שיעקב שחר יפעיל את קסמיו? התנהלות של בתי הדין לכדורגל חייבת לעבור שינוי מהיסוד
מהומת אלוהים בטרנר| צילום: אלן שיבר

יום כיפור של בית הדין לכדורגל

העיניים של אוהדי הכדורגל נשואות כעת אל בית הדין של ההתאחדות • האם תנהגו כפי שביטלתם את עונש הרדיוס של באר שבע בגלל לחץ של אלונה ברקת או שיעקב שחר יפעיל את קסמיו? התנהלות של בתי הדין לכדורגל חייבת לעבור שינוי מהיסוד

,עודכן
0השמעה

עם כל הכבוד לרפורמה המשפטית במערכת המשפט הישראלי, הרפורמה הצודקת והדרושה ביותר בענייני משפטי, צריכה להיות קודם כל בבית הדין לכדורגל הישראלי.

פעם אחר פעם הדיינים של הכדורגל עושים איפה איפה בין קבוצות כדורגל ולא שופטים נכונה את המקרים גם אם הם דומים או חמורים בהרבה יותר.

סק בלב המהומה, הערב בטרנר,

המבחן הגדול של בית הדין לכדורגל הולך להיות כעת אחרי משחק העונה בין מכבי חיפה להפועל באר שבע בטרנר, בו ניצחו האדומים מבירת הנגב בשניות האחרונות של הסיום ודחו את האליפות של הירוקים מהכרמל, הדבר הוביל לקטטה מכוערת בסוף המשחק. בית הדין לכדורגל ייבחן במידת העונש שיהיה בפניו ברגע שתובע האחדות לכדורגל יניח על שולחן את דוח אירועי המשחק.

הבלגן הגדול בטרנר,צילום: אלן שיבר

עד שזה יקרה, בואו נדמיין ביחד שהקבוצות הללו היו למשל מכבי תל אביב ובית"ר ירושלים, מה לדעתכם היה העונש שהן היו מקבלות? ניחשתם נכונה, הן היו מקבלות רדיוסים, הורדת נקודות וכל העונשים הכבדים ביותר שקבוצת כדורגל יכולה לקבל.

מהומת אלוהים בטרנר,

קבוצות כמו מכבי חיפה, הפועל באר שבע, בני סכנין והפועל תל אביב לא מקבלות פסיקות הזויות שלפי התביעות שהן מקבלות מתובע התאחדות לכדורגל וכך אני משער שיהיה גם הפעם. במקרה הטוב זה ייגמר בקנס כספי או ב'נו נו נו'. גם בירושלים וגם בתל אביב מקבלות הקבוצות עונשים חסרי תקדים על זריקת מצית, אבוקות וקריאות גנאי כאלו ואחרות לבין אלימות בזויה.

מהומת אלוהים בטרנר,צילום: אלן שיבר

עכשיו בית הדין, העיניים של אוהדי הכדורגל נשואות אליכם. האם תנהגו כפי שביטלתם את עונש הרדיוס של באר שבע בגלל לחץ של אלונה ברקת או שיעקב שחר יפעיל את קסמיו? התנהלות של בתי הדין לכדורגל חייבת לעבור שינוי מהייסוד. לא הגיוני שמקפחים פה קבוצות לפי אהדה או שיוך פוליטי ולא נותנים את הדין לפי פסיקה מקצועית ושוויונית לפי התקנון הכדורגל. זה יום הכיפור של בית הדין לכדורגל.

שחקני מכבי חיפה בטירוף,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הכותב הינו יועץ תקשורת וחובב ספורט

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו