"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סילבס: "נקלענו לסיטואציה שצריך להתמודד איתה"
מאמן הפועל תל אביב לקראת קרב התחתית מול בני ריינה בשבת: "מקווה שהקבוצה מפוקסת, אנחנו עושים את המקסימום" • אוז'בולט וקנצפולסקי ייעדרו מהמשחק
חיים סילבס. מוכן לריינה? | צילום: יוסי זליגר

סילבס: "נקלענו לסיטואציה שצריך להתמודד איתה"

מאמן הפועל תל אביב לקראת קרב התחתית מול בני ריינה בשבת: "מקווה שהקבוצה מפוקסת, אנחנו עושים את המקסימום" • אוז'בולט וקנצפולסקי ייעדרו מהמשחק

שי ארצי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפועל תל אביב תפגוש בשבת (16:00) את בני ריינה לקרב תחתית בידיעה כי 3 נקודות וניצחון קרוב לוודאי יבטיחו לאדומים עונה נוספת בליגת העל. אל ים קנצפולסקי, שסובל מקרע קטן בארבע ראשי לא יעמוד לרשותו של חיים סילבס, שינסה להסתדר גם ללא אלן אוז'בולט, שסובל מכאבים בברך.

חיים סילבס אמר היום לקראת המשחק: "בשבת נבוא לבלומפילד כדי לנצח את ריינה ךמרות שהם בכושר טוב. אנחנו בכלל לא מזלזלים באף קבוצה ורוצים לעשות את העבודה. אני חושב שכל ניצחון שם אותך רחוק מאוד מהסכנה.

"אני לא יודע לעשות את החשבון, אבל זה מרחיק מהסכנה ובעיקר נותן תחושה טובה ויכולת לתקן קצת מהעונה הזאת".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"אני מקווה שהקבוצה מפוקסת, אנחנו עושים את המקסימום כדי שזה מה שיהיה. כולם מבינים את החשיבות של המשחק בשבת, נקלענו לסיטואציה שצריך לקבל אותה..".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...