"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דני אלבס שוב משנה גרסה: "היו יחסי מין מלאים בהסכמה"
הכדורגלן המעוטר ביותר בהיסטוריה, שמואשם כי אנס בחורה בדצמבר האחרון, שינה בפעם הרביעית את גרסתו, כשטען היום בפני השופט: "קיימתי יחסי מין מלאים עם המתלוננת"
דני אלבס. ממשיך להסתבך | צילום: AFP

דני אלבס שוב משנה גרסה: "היו יחסי מין מלאים בהסכמה"

הכדורגלן המעוטר ביותר בהיסטוריה, שמואשם כי אנס בחורה בדצמבר האחרון, שינה בפעם הרביעית את גרסתו, כשטען היום בפני השופט: "קיימתי יחסי מין מלאים עם המתלוננת"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שוב משנה גרסה. דני אלבס התייצב היום (שני) בפעם החמישית בפני בית המשפט בספרד על מנת למסור עדות בנוגע לאירוע שהוביל לכליאתו לפני כשלושה חודשים. כזכור, הכדורגלן הברזילאי, מואשם שאנס בחורה במועדון לילה בברצלונה ב-30 בדצמבר האחרון.

אלבס, שנמצא כבר קרוב לשלושה חודשים במעצר וכבר הספיק להעיד ארבע פעמים, שינה בפעם הרביעית את גרסתו, כשטען בפני השופט כי קיים יחסי מין מלאים עם הבחורה, אך "הדבר נעשה בהסכמה".

כזכור, בעדות הראשונית אלבס הכחיש כל היכרות מוקדמת עם המתלוננת ובהמשך טען שהיא ביצעה בו מין אוראלי. יצוין כי על פי החוק בספרד, כל אסיר רשאי לבקש למסור לא מוגבלת של עדויות – כל עוד ההליך המשפטי נמצא בעיצומו ולא הסתיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במידה והכדורגלן המעוטר ביותר בהיסטוריה יורשע הוא צפוי לעונש המקסימלי שעל פי הדיווחים יכול לעמוד על 12 שנה מאחורי הסורגים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...