"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
75 לישראל

75 רגעי הספורט שכל ישראלי צריך להכיר: לימור לבנת נדחפת לפודיום של גל פרידמן באולימפיאדת אתונה

מדליה אולימפית, ועוד ראשונה והיסטורית מזהב, היא רגע אישי ענק לספורטאי שזכה בה, וגם עבור מדינה שלמה * אלא ששרת החינוך, התרבות והספורט לשעבר, לקחה את זה צעד קדימה והייתה אחראית לאירוע מביך לאחר ההישג של הגולש הישראלי * ככה זה כשיש מצלמות

,עודכן
0השמעה
לימור לבנת וגל פרידמן, צילום: אלן שיבר

מי?לימור לבנת וגל פרידמן

מה?שרת החינוך, התרבות והספורט מזנקת על זוכה מדליית הזהב במשחקים האולימפיים באתונה 2004, גל פרידמן, ועולה יחד איתו על הפודיום.

מתי?25 באוגוסט, 2004

איפה?אתונה, יוון

זה היה הרגע הכי מאושר בקריירה של גל פרידמן. לאחר שבוע עמוס שיוטים מוצלחים, הגולש הישראלי הפך לספורטאי הישראלי הראשון שעולה הכי גבוה על הפודיום, באירוע הספורט הגדול ביותר בעולם.

פרידמן ענד על צווארו את מדליית הזהב, שאותה קיבל מחבר הוועד האולימפי הבינלאומי אלכס גלעדי ז"ל ושר ביחד עם כל הקהל את ההמנון עם חיוך רחב על פניו שקרנו מאושר, אלא שכמה רגעים מאוחר יותר, קרה אחד הרגעים המביכים שנראו בספורט הישראלי.

משום מקום, מי שעלתה לצד פרידמן על הפודיום הייתה שרת החינוך, התרבות והספורט, לימור לבנת, שהעניקה לו חיבוק חם עם נשיקה ונראתה כי מי שמחפשת מסביב את המצלמה שתנציח את רגע התהילה.

פרידמן עצמו היה נראה נבוך מהמעמד וספק שידע מה לעשות באותם רגעים, עד אשר הגיעה חברתו לנבחרת לי קורזיץ והצילה אותו, כשלשמחת כולם ואולי בעקבות הביקורות, האירוע הזה לא חזר על עצמו עד היום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לרשימה המלאה>>

באנר ספורט לרגעי הספורט
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר