נשיא פריז סן ז'רמן, נאסר אל-חלאיפי מסתבך. על פי כלי התקשורת בצרפת שלושה שופטים בבית המשפט בפריז הורו ביממה האחרונה על פתיחת חקירה נגד אל-חלאיפי בגין חטיפה, כליאה ועינויים של טייב בנאבדרחמאנה, פעיל פוליטי צרפתי-אלג'יראי.
על פי הדיווחים, בנאבדרחמאנה, התלונן לפני מספר חודשים שעבר עינויים בקטאר בשנת 2020, בטענה שהחזיק ברשותו מסמכים שעלולים לפגוע בנשיא פריז סן ז'רמן. עוד טען בנאבדרחמאנה כי היה עצור במשך שישה חודשים בקטאר עוד לפני המעצר בתחילת 2020.
על פי המידע שנמסר על ידי בנאבדרחמאנה, בנייד של נשיא פ.ס.ז' אפשר היה למצוא מידע סודי הנוגע לאירוח המונדיאל בקטאר וזכויות שידור. כזכור, אל חלאיפי, משמש גם כנשיא BeIN Media, שקיבלה את זכויות שידור המונדיאל.
על פי כלי תקשורת בצרפת, עורכי דינו של הפעיל הפוליטי, מטר רומן רואיז וגבריאל וז'נר הביעו את שביעות רצונם מחשיפת הפרשה הסנסציונית: "אנחנו שבעי רצון שהסיפור הזה סוף סוף נחקר על ידי מערכת המשפט הצרפתית", אמרו הפרקליטים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
