"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בגלל עלויות כספיות גבוהות: מכבי ת"א מאיימת לפרוש מגביע האתגר
קבוצת הכדורעף הודיעה כי אין באפשרותה לעמוד בעלויות האבטחה הגבוהות במשחק הבית מול אולימפיאקוס בהיכל שלמה: "לא יכולים לעמוד בדרישות הכספיות המופרזות"
שחקני מכבי תל אביב. לא יעלו למשחק ההיסטורי? | צילום: אורן אהרוני

בגלל עלויות כספיות גבוהות: מכבי ת"א מאיימת לפרוש מגביע האתגר

קבוצת הכדורעף הודיעה כי אין באפשרותה לעמוד בעלויות האבטחה הגבוהות במשחק הבית מול אולימפיאקוס בהיכל שלמה: "לא יכולים לעמוד בדרישות הכספיות המופרזות"

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מספר אנשי האבטחה והמשטרה הגדול אותו נדרשת קבוצת הכדורעף של מכבי יעדים תל אביב להעמיד כדי לקיים את משחקה הביתי בגמר גביע האתגר האירופי בכדורעף מול אולימפיאקוס היוונית בעוד שבוע ימים (5.3) בהיכל שלמה, הביאו את ראשי האגודה למחשבה, לפיה, מחוסר ברירה, הם נאלצים להודיע בתוך 24 שעות להתאחדות האירופית בכדורעף, כי הקבוצה פורשת משלב השיא במפעל זה.

בימים האחרונים עסוקים ראשי האגודה בארגון המשחק היוקרתי הזה, הנחשב למעמד שיא בכדורעף הישראלי. לצד הוצאות גדולות הכרוכות בקיום האירוע המגיעות לכ-350,000 שקל . התווסף מרכיב כלכלי בלתי צפוי בהיקפו - האבטחה והשיטור שעלותו מגיעה לכ-130,000 שקל.

יצוין כי סכום זה נדרשת מכבי תל אביב לשלם מתקציבה, מבלי שגורמי הספורט המוסדיים מסייעים לה במימון הוצאה כספית כבדה יוצאת דופן זו, בעוד בענפי הכדורגל והכדורסל הקבוצות מקבלות החזרים כספיים ממשרד התרבות והספורט עבור ההוצאות השוטפות לשיטור ואבטחה במהלך כל העונה.

עוד נמסר מהקבוצה: "מכבי תל אביב, שפנתה מיד לאחר שהעפילה לגמר האירופי בבקשת עזרה מכל גורמי הספורט המוסדיים בישראל, מודעת לכך שהודעת ביטול המשחק מסכנת את מעמדה באירופה והיא צפויה לספוג קנס כספי, אך היא לוקחת סיכון מחושב כיוון שראשיה יודעים שהקנס הכספי על אי הופעה נמוך מעלות הפקת הארוע.

"עד עתה, עלות האבטחה והשיטור בעונה האירופית הנוכחית עבור כל השלבים הגיעה לכ- 50,000 שקל ועתה נדרשת מכבי תל אביב לשלם פי שלושה כ - 130,000 שקל עבור משחק אחד!

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

דורון שיטרוק יו"ר אגודת מכבי תל אביב אמר: "הגענו למעמד שיא בספורט הישראלי בכלל ובכדורעף בפרט ועל כך גאוותנו הגדולה. יחד עם זאת, אין באפשרותנו לעמוד בדרישות הכספיות המופרזות האלה. בימים האחרונים פניתי לכל מוסדות הספורט בבקשה לסייע לנו במימון השיטור והאבטחה ורק עיריית תל אביב יפו הרימה את הכפפה ועוזרת לנו. אם לא נקבל ממשרד התרבות והספורט והגורמים האחרים, את הסיוע למימון האבטחה והשיטור, תהיה זו עבורנו מכה כלכלית גדולה המעמידה את קיום סדרת הגמר בספק".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...