הרוכשים האמריקנים. עמדו בחלק השלישי של ההסכם | צילום: גדעון מרקוביץ'

הולך ומתקרב: קבוצת הרכישה האמריקנית העבירה שני מיליון דולר להפועל תל אביב

פרסום ראשון: כפי שנכתב בהסכם, הקונים מארה"ב עמדו בשלב האחרון של הרכישה – הזרמת שבעה מיליון שקל, שייכנסו לחשבון נאמנות עד ל-16 בפברואר ויופשרו ביוני הקרוב לטובת תקציב הקבוצה בעונה הבאה • הפרטים

"לישראל היום" נודע לראשונה כי הקונים האמריקנים של הפועל תל אביב העבירו את שני מיליון הדולרים עליהם התחייבו לקרן נאמנות, זאת כשלב נוסף לקראת חתימה על חוזה הרכישה, שהוא למעשה יהווה את השלב האחרון ברכישת הפועל תל אביב.

כזכור, האמריקנים חתמו ב-23 בנובמבר על הסכם עם ארבעת בעלי המועדון – האחים איציק ושרון ניסנוב, מאיר תושב וזאב גרינברג – לפיו הם יהפכו לבעלים ומחזיקי זכויות הניהול גם יחד. השלב השני היה בדיקת נאותות ארוכה, שעלתה כחצי מיליון שקל והסתיימה בהצלחה כפי שדווח לראשונה ב״ישראל היום״.

השלב השלישי היה הזרמת שבעה מיליון שקל, שייכנסו לחשבון נאמנות עד ל-16 בפברואר ויופשרו ביוני לטובת תקציב הקבוצה בעונה הבאה. ואכן, הכסף הועבר לקרן הנאמנות כפי שאנחנו מפרסמים כאן לראשונה.

הרוכשים החדשים של הפועל תל אביב בבלומפילד, צילום: גדעון מרקוביץ'

בשבועיים הקרובים אמור להתרחש השלב האחרון והמכריע והוא חתימה על הסכם הרכישה והוצאת הבעלים הנוכחיים מהמועדון, זאת על אף שלפחות אחד מהם יישאר ללוות את האמריקנים בעונה הבאה עד אשר האחרונים ילמדו את החומר.

הרוכשים החדשים של הפועל תל אביב בבלומפילד, צילום: גדעון מרקוביץ'
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כזכור, לפני כחודש ביקרו הבעלים המיועדים לראשונה בתל אביב וערכו היכרות פנים מול פנים עם כל הגורמים הקשורים בהפועל תל אביב ואף ביקרו במתחם האימונים האדום. הבעלים המיועדים מתכוונים להמשיך ולבצע שינויים מרחיקי לכת בצוות המועדון הן בפן המקצועי והן בפן הניהולי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...