וושינגטון וויזארדס יצאה לפנות בוקר (שישי) לפגרת האולסטאר עם מצב רוח טוב במיוחד לאחר שרשמה ניצחון שני ברציפות, 106:114 על הוולבס במינסוטה. הוויזארדס מחקו פיגור של 20 נקודות עם הרבה אופי כאשר דני אבדיה גירד את הדאבל דאבל, הפעם עם 10 נקודות (3 מ-8 מהשדה), תשעה ריבאונדים, ארבעה אסיסטים ושתי חטיפות ב-24 דקות.
הפורוורד הישראלי, שסיים עם מאזן הפלוס מינוס 12, קלע 7 נקודות ברבע המכריע בריצת 0:9 קריטית של האורחים, כאשר סייע לאורחים למחוק את הפיגור בדרך ניצחון שני רצוף ומאזן 30:28, שמציב את וושינגטון במקום התשיעי במזרח הצפוף.
הוויזארדס אומנם פיגרו 30:10 אחרי הרבע הראשון, אלא שאז קייל קוזמה (16) נקודות ובראדלי בייל, שסיים עם 35 נקודות, הובילו קאמבק נהדר, שהסתיים עם שלשה של ביל, 40 שניות לבאזר. קריסטפס פורזינגיס קלע 14 נקודות. קורי קיספרט קלע 15 נקודות, כשדייק ב-4 מ-5 מחוץ לקשת.
בצד השני, אנתוני אדוארדס בלט במינסוטה עם 34 נקודות, רודי גובר הוסיף 17 נקודות ו-19 ריבאונדים, אבל הוולבס ירדו למאזן 30:31.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
