ולאחוביץ' ודי מריה. עונש קשה במיוחד | צילום: AFP

דרמה באיטליה: יובנטוס נענשה בהפחתת 15 נקודות

הגברת הזקנה ספגה עונש קשה במיוחד בעקבות פרשת רווחי ההון, שכללה אי סדרים חשבונאיים והתחמקות ממיסים • לפני כחודשיים, הנשיא אנדראה אניילי התפטר יחד עם כל שדרת הניהול, שכעת תאלץ להתמודד עם עונשי השעיה ארוכים

יובנטוס נענשה הערב (שישי) בהפחתת 15 נקודות בפועל כעונש על פרשת רווחי ההון. על פי הדיווחים מהשעה האחרונה, במועדון לא יוותרו על האפשרות לערער על ההחלטה. משמעות ההחלטה: הגברת הזקנה תצנח למקום העשירי בסרייה א'.

בנוסף לעונש הקבוצתי, שנתיים וחצי שנות השעיה נפסקו על מנהל המקצועי, פאביו פראטיצ'י. המנכ"ל אנדראה אניילי ספג שנתיים הרחקה מכל פעילות. פאבל נדבד ספג עונש של שמונה חודשים. יצוין כי קבוצות נוספות (סמפדוריה, אמפולי, גנואה, פיזה ופסקארה) שהיו מעורבות באותה פרשה, צפויות לקבל עונשים הרבה יותר קלים.

כזכור, לפני כחודשיים כל הנהלת יובנטוס החליטה להתפטר בצעד מפתיע כאשר הנשיא, אנדראה אניילי, הוביל את המהלך, כשיחד איתו פרש מתפקידו גם סגנו פאבל נדבד.

כידוע, נדבד בן ה-50, כוכב העבר של נבחרת צ'כיה ששיחק ביובנטוס בראשית שנות ה-2000, הצטרף להנהלה בתחילת כהונתו של אניילי ונחשב לאחד האנשים המקורבים אליו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ההתפטרות המפתיעה של ההנהלה הגיעה אחרי שבעלי המניות דרשו תשובות אודות אי סדרים חשבונאיים. עוד מדווח כי רשויות החוק והמיסים באיטליה, פתחו בחקירה נגד יובנטוס, שנסחרת בבורסה בגין דיווחים כוזבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...