"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: הכפיל של פלה התייצב לטקס האשכבה של אגדת הכדורגל

ניקנור ריביירו, שמשמש ככפיל של אייקון הכדורגל ב-20 השנים האחרונות, הגיע לחלוק כבוד אחרון: "אני רק צריך להודות לאלוהים על כל מה שהוא עשה למעני בחיי" • דומה או לא? תחליטו לבד

,עודכן
0השמעה
הכפיל של פלה בטקס האשכבה של האליל הגדול שלו

המונים חלקו אתמול כבוד אחרון לאדסון ארנצ'יס דה נסימנטו, הידוע בתור פלה, גדול שחקני ברזיל בכל הזמנים. רבבות מכל רחבי ברזיל הגיעו לווילה בלמירו, אצטדיונה הביתי של סנטוס, כדי להיפרד ממספר 10 האגדי כאשר מי שגם לא החמיץ את ההזדמנות לומר שלום אחרון היה הכפיל של אגדת הכדורגל.

מדובר בברזילאי העונה לשם ניקנור ריביירו, שמשמש ככפיל של פלה ב-20 השנים האחרונות. ניקנור, סיפר במהלך טקס ההשכבה כי השתתף ביחד עם פלה בשלוש פרסומות במהלך השנים כאשר תמיד פלה טען בפניו כי "אני הרבה יותר יפה ממך..".

Sósia oficial diz que Pelé o ajudou a sair do alcoolismo e brinca: "Ele dizia que era mais bonito"#Pelé#ReiPeléEternopic.twitter.com/RvxPeGOEtA

— ge (@geglobo)January 2, 2023

ניקנור, שפגש את פלה האגדי כבר ב-1996 ורק ב-2002 נכנס באופן רשמי לתפקיד הקמע, המשיך לשתף: "פלה השאיר מורשת פנטסטית. אני רק צריך להודות לאלוהים על כל מה שהוא עשה למעני בחיי. הוא הוציא אותי מהאלכוהוליזם והפך אותי למישהו מוכר. אני רק צריך להגיד לו תודה". דומה או לא? תחליטו לבד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טקס האשכבה של פלה, אתמול בברזיל,צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר