"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שמאילוב: "שמח שזכיתי בזהב לעיני הקהל הישראלי"
הג'ודוקא במשקל עד 66 ק"ג מסכם את היום הגדול במאסטרס ירושלים: "אני מאושר. הקהל באולם חיזק אותי ונתן לי כוחות בדרך לזכייה" • גפן פרימו המאוכזבת: "כואב מאוד אבל אין הרבה מה לעשות.."
ברוך שמאילוב. חוזר למזרן | צילום: אורן אהרוני

שמאילוב: "שמח שזכיתי בזהב לעיני הקהל הישראלי"

הג'ודוקא במשקל עד 66 ק"ג מסכם את היום הגדול במאסטרס ירושלים: "אני מאושר. הקהל באולם חיזק אותי ונתן לי כוחות בדרך לזכייה" • גפן פרימו המאוכזבת: "כואב מאוד אבל אין הרבה מה לעשות.."

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ברוך שמאילוב עשה היום (שלישי) היסטוריה, לאחר שהפך לישראלי הראשון אי פעם שזוכה במדליית הזהב בתחרות המאסטרס בג'ודו. לאחר 6 מדליות כסף ועוד 7 מארד, שמאילוב רשם זכייה לעיני הקהל הביתי, בתחרות הנערכת בירושלים.

זאת גם המדליה הרביעית בקריירה של שמאילוב בתחרות היוקרתית המסכמת את השנה עם 36 הספורטאים הטובים ביותר בכל משקל, כשהוא גם צפוי לקפוץ מספר מקומות בדירוג העולמי ולהתברג בשלישיה הראשונה.

שמאילוב במתחרה בקטגוריית משקל עד 66 ק"ג, פגש בקרב על התואר, את הצרפתי דקיל בובה, בן ה-26 כשהשיג אחרי 2 דקות וואזארי עליו שמר עד לסיום.

ברוך שמאילוב חוגג זהב במאסטרס ירושלים, צילום: אורן אהרוני

“אני מאושר", סיפר האלוף הטרי בסיום. "תמיד כשאני בא למאסטרס אני רוצה לזכות בתחרות הזאת כי היא הכי חזקה והיא תמיד בסוף העונה, לכן אני בא אליה בכל הכוח. אני שמח שזו המדליה הרביעית שלי בטורניר הזה ושזה הזהב הראשון לישראלי. אני שמח שזה קרה לעיני הקהל הישראלי, אשתי והמשפחה שלי. הקהל באולם חיזק אותי ונתן לי כוחות בדרך לזכייה בזהב”.

מי שהיתה קרובה למדליה, היא גפן פרימו (52 ק"ג), שנעצרה רק בקרב על הארד, מול האיטלקייה אודט ג'ופרידה, מדליסטית הארד מאולימפיאדת טוקיו 2020 והכסף מריו 2016, המדורגת 9 בעולם, כשבתום קרב של 9 דקות, ספגה עונש שלישי וסיימה במקום החמישי הכללי.

כשהיא עם דמעות בעיניים, סיפרה פרימו: "התחושות קשות. לא קל לי עם ההפסד בתחרות הזאת וזה כואב מאוד, אבל אין מה לעשות. הדבר הכי חשוב עוד לפניי, אני יודעת שאני בדרך הנכונה”.

ברוך שמאילוב חוגג זהב במאסטרס ירושלים, צילום: אורן אהרוני

שר התרבות והספורט חילי טרופר:״ברכות לג'ודוקא ברוך שמאילוב על הזכייה במדליית הזהב בטורניר מאסטרס ירושלים שיצא היום לדרך. שמאילוב שוב מוכיח את היותו ספורטאי מצוין ומביא לכולנו גאווה גדולה. ברכות לכל המשתתפים והמשתתפות בתחרות החשובה ובהצלחה בהמשכה ביומיים הקרובים".

סמדג'ה עם ברוך שמאילוב. חוגגים זהב במאסטרס ירושלים, צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ביומה השני של הטורניר ישתתפו: עד 63 ק"ג גילי שריר, ענבל שמש וכרם פרימו, עד 70 ק"ג מאיה גושן, מאיה קוגן, עד 73 ק"ג טוהר בוטבול ועידו לוין ועד 81 ק"ג שגיא מוקי ויפתח בדש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...