"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
באיראן מצאו את האשמים בתבוסה לאנגליה: "מדינת ישראל ושאר הבוגדים"
יממה אחרי המפלה (2:6) הכואבת, שחטפה נבחרת איראן מרגליי שחקני אנגליה ובצל מחאת השחקנים בהמנון, ברפובליקה האסלאמית מכוונים אצבע מאשימה דווקא לישראל: "כל האויבות של איראן שיתפו פעולה על מנת שנפסיד. הנבחרת שלנו ספגה מתקפה חסרת תקדים מצד בוגדים זרים"
אחד משיאי המחאה, שחקני איראן שותקים בעת השמעת המנון מדינתם | צילום: רויטרס

באיראן מצאו את האשמים בתבוסה לאנגליה: "מדינת ישראל ושאר הבוגדים"

יממה אחרי המפלה (2:6) הכואבת, שחטפה נבחרת איראן מרגליי שחקני אנגליה ובצל מחאת השחקנים בהמנון, ברפובליקה האסלאמית מכוונים אצבע מאשימה דווקא לישראל: "כל האויבות של איראן שיתפו פעולה על מנת שנפסיד. הנבחרת שלנו ספגה מתקפה חסרת תקדים מצד בוגדים זרים"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יממה אחרי ה-6:2 הכואב שחטפה נבחרת איראן מרגליי שחקני אנגליה, ברפובליקה האסלאמית מכוונים אצבע מאשימה דווקא לעבר ישראל!

כזכור, עוד לפני שריקת הפתיחה, שחקני נבחרת איראן עוררו סערה גדולה במדינה כאשר סירבו לשיר את ההמנון בפתיחת המשחק לאות הזדהות עם "מחאת החיג'אב", שסוחפת את איראן בחצי שנה האחרונה. ואם זה לא מספיק, אלפי איראנים ביציעים בדוחא בזמן המשחק הביעו את מחאתם, כשקראו קריאות בוז בזמן נגינת ההמנון.

אוהדים איראניים בזמן המשחק, צילום: אי.פי.אי

מאמן הנבחרת, הפורטוגלי קרלוס קיירוש, גינה את אוהדי הנבחרת על התנהגותם במהלך המשחק, כשתקף: "למה הם הגיעו לכאן כדי להיות נגד הנבחרת? היה הרבה יותר טוב אם שפשוט יישארו בבית. אני באמת לא מבין מדוע הם לא אפשרו לנו לשחק כדורגל..".

אוהדי איראן בקטאר. מחאה מקיר לקיר, צילום: אי.אף.פי

בתגובה לאירועים, גם בתקשורת באיראן תקפו והאשימו את המפגינים בהפסד מול האנגלים כאשר אחד הכותבים הלך צעד קדימה, כשירה: "איראן 2 - אנגליה, ערב הסעודית, ישראל וכל הבוגדים מבפנים ומבחוץ 6", כך נכתב בעיתון, "כל האויבות של איראן שיתפו פעולה על מנת שנפסיד. זה מה שקורה אחרי שבועות של לוחמה פסיכולוגית מתחת לחגורה. הנבחרת שלנו ספגה מתקפה חסרת תקדים מצד בוגדים זרים..".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מפגינות איראניות בלונדון, צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...