"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יסתפקו בנקודה: 1:1 בין ארה"ב לויילס
התיקו הראשון במונדיאל: טים וואה כבש בדקה ה-36 והעניק לאמריקאים יתרון במחצית הראשונה, אבל גארת' בייל סחט פנדל בדרך לכיבוש הראשון שלו במונדיאל אי פעם (82)
גארת' בייל. כיבוש הראשון שלו במונדיאל אי פעם

יסתפקו בנקודה: 1:1 בין ארה"ב לויילס

התיקו הראשון במונדיאל: טים וואה כבש בדקה ה-36 והעניק לאמריקאים יתרון במחצית הראשונה, אבל גארת' בייל סחט פנדל בדרך לכיבוש הראשון שלו במונדיאל אי פעם (82)

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי שראתה את המונדיאל הקודם מהבית, ארה"ב הייתה קרובה הערב (שני) לניצחון ראשון בקטאר 2022, אבל שער שוויון דרמטי של גארת' בייל בדקות הסיום, קבע חלוקות נקודות מול ויילס, במסגרת מחזור הפתיחה של בית ב'.

רוצים לדעת איך הולנד פתחה את המונדיאל? היכנסו לערוץ המונדיאל המיוחד של "ישראל היום" בטלגרם

הוולשים, שדווקא בנו על שלוש נקודות, התגוננו במשך רוב המשחק ושילמו על היכולת המאכזבת עם ספיגה, אפשר לומר די צפויה כבר במחצית הראשונה.

גארת' בייל חוגג את השוויון של ווילס, צילום: AP
ארה"ב חוגגת עם טים וואה, צילום: רויטרס

אחרי חצי שעה במעמד צד אחד, האמריקאים ניצלו את היתרון ועלו בצדק על הלוח בדקה ה-36: זה קרה אחרי דהירה של סרג'נט, שהעביר כדור מושלם לטימותי וואה, שמול הנסי בעט שטוח ופנימה. 0:1 מבטיח לארה"ב.

במחצית השניה, ווילס אומנם יצאה מההלם ואף העבירה הילוך התקפי, אך קשה היה להמר שהאדומים אכן יצילו נקודה. אבל כל התחזיות התשתנו בדקה ה-81 כאשר גארת' בייל הוכשל ברחבה על ידי צימרמן, השופט לא היסס והצביע על הנקודה הלבנה. בייל בעט טיל בדרך לראשון שלו במונדיאל אי פעם ובדרך ל-1:1 בסיום 90 הדקות באיצטדיון אחמד בן עלי.

גארת' בייל חוגג את השוויון של ווילס, צילום: רויטרס
ארה"ב חוגגת עם טים וואה, צילום: רויטרס
ארה"ב חוגגת עם טים וואה, צילום: רויטרס
ארה"ב חוגגת עם טים וואה, צילום: אי-פי
טים וואה בדרך לרשת, צילום: אי-פי
ארה"ב חוגגת עם טים וואה, צילום: אי-פי
ארה"ב חוגגת עם טים וואה, צילום: רויטרס
גארת' בייל מחפש תשובות, צילום: איי.פי
ארה"ב מול וויילס, צילום: רויטרס
ארה"ב מול וויילס, צילום: אי-פי
ארה"ב חוגגת, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ארה"ב חוגגת עם טים וואה, צילום: אי-פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...