חזק בצמרת: 0:3 קל להפועל באר שבע על חדרה
מחזיקת הגביע המשיכה את התקופה הנפלאה והשתוותה למכבי ת"א שבמקום השני • שאפי כבש לפני ההפסקה (45), יחזקאל הכפיל את היתרון במחצית השנייה (55) וחטואל (90) השלים את החגיגה באדום
,עודכן
0השמעה
זקני חדרה ספק אם זוכרים את הניצחון האחרון של קבוצתם על הפועל בבאר שבע, לא פחות מ-43 שנים חלפו להם מאז אותו ניצחון בשנת 1979, וגם הערב (רביעי) הקבוצה של אסף נימני הגיעה עם תכנית מבוצרת, שהקשתה על שחקני המארחת.
לא פלא שחדרה לא מנצחת בעשרת המפגשים האחרונים בבאר שבע, אבל הפעם חניכיו של ברדה המשיכו לחפש את הפרצה המיוחלת בהגנת האורחים ועם השריקה למחצית שאפי במהלך מבריק דווקא הבקיע את הביצורים של נימני.
ושזה נפרץ אז זה הולך עד הסוף - עם השני של יחזקאל המצטיין במגרש, שכבש בנגיחה לאחר כדור נייח ועם יציאתו זכה ל'סטנדינג אוביישן' מצד הקהל בטרנר.
מי אם לא חטואל עם השלישי, שסגר את המשחק ופירק את הביצורים של נימני לרסיסים. ואם תשאלו את ברדה וחניכיו הם בהחלט היו מעדיפים לא לצאת לפגרה ולהמשיך ביכולת המצוינת שלהם.
