לאומית: יפו ניצחה גם בנוף הגליל, 1:1 בין טבריה לכפ"ס

הקבוצה של איציק ברוך התבססה במקום השני אחרי שהבקיעה פעמיים במחצית הראשונה (1:2) • 1:1 בין הפועל ר"ג והפועל פ"ת, עכו הלוהטת השיגה 1:3 על א.ס אשדוד

סתיו טוריאל משווה עבור הפועל כפ"ס. 1:1 בטבריה , מאור אלקסלסי
סתיו טוריאל משווה עבור הפועל כפ"ס. 1:1 בטבריה, צילום: מאור אלקסלסי

חמישה משחקים התקיימו הערב (שישי) במסגרת המחזור ה-12 בליגה הלאומית כאשר במוקד מכבי יפו התבססה במקום השני עם ניצחון חוץ בנוף הגליל, הפועל ר"ג והפועל פ"ת נפרדו בחלוקת נקודות כמו גם עירוני טבריה והפועל כפר סבא.

השערים בטבריה החלו ליפול רק בדקה ה-60 אז מתנאל טדסה בעט טיל מצד ימין של הרחבה, והעלה את הצפוניים ליתרון מוצדק. בדקה ה-66, סתיו טוריאל סיים עבור הפועל כפ"ס מתפרצת מושלמת עם כדור ברשת של המארחת. 1:1 בסיום.

הפועל כפ"ס ועירוני טבריה. חלוקת נקודות, צילום: מאור אלקסלסי

מכבי יפו סגרה משחק חמישי ללא הפסד עם 1:2 חשוב במגרשה של הפועל נוף הגליל. הקבוצה של איציק ברוך התבססה במקום השני אחרי שהבקיעה פעמיים במחצית הראשונה מרגליי מתן בית יעקב (26) ודובב גבאי הוותיק (44).

יבגני ברקמן החמיץ פנדל בדקה ה-27 לזכות המארחת, וכעבור חצי שעה מוטי מלכה נשלח שוב לבעוט מהנקודה הלבנה, כשהפעם הצליח במשימה וצמצם את התוצאה.

טדסה חוגג את היתרון של טבריה, הערב, צילום: מאור אלקסלסי

הפועל ר"ג והפועל פ"ת נפרדו בתיקו 1:1. האורדונים עלו ליתרון משער של לירן רוטשטיין (17), אבל נגיחה מוצלחת של רועי זיקרי השוותה לזכות המלאבסים, שנשארו במקום הרביעי בליגה.

הפועל כפ"ס ועירוני טבריה. חלוקת נקודות, צילום: מאור אלקסלסי

הפועל עכו נשארה בצמרת הגבוהה, חזק במקום השלישי בזכות  1:3 על א.ס. אשדוד. רווה אסייג כבש ראשון אחרי 23 דקות אבל ניב לבנת השווה לפני ההפסקה. כארם אלשיך פרץ (57) וזהאי אחמד (67) הבטיחו את הניצחון במחצית השנייה. בדקה ה-72, שון עדרי הורחק באדום והשאיר את האורחים עם עשרה שחקנים בלבד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחק נוסף: מכבי אחי נצרת – מ.ס. כפר קאסם 0:1.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר