האירועים האלימים אתמול בסיום המשחק בין בני ריינה למכבי חיפה נכנסו גם לדו"ח המשקיף, שהוגש היום (ראשון) להתאחדות לכדורגל.
שתי הקבוצות צפויות לעמוד לדין בעקבות האירועים. כפי שדווח כאן, שני אוהדים, אחד של ריינה ואחד של חיפה, נפצעו כתוצאה מזריקת אבנים בין שני מחנות האוהדים. האירוע יצוין בדו"ח מכיוון שהיתה השלכת אבנים מחוץ לאצטדיון לתוך היציעים, בהם היו מאות אוהדים שהגיבו בבהלה.
האירועים כאמור נמשכו גם מחוץ לאצטדיון גרין בנוף הגליל ורק בהתערבות המשטרה לא אירע אסון. המשטרה עצרה מספר חשודים בזריקת אבנים משני מחנות האוהדים, ייפתח נגדם הליך פלילי והם יורחקו מהמגרשים לפחות לתקופה של 180 יום, מבלי קשר להחלטת בית משפט באשר להארכת מעצרם.
עוד אירוע שיצוין בדו"ח, הוא נהמות מצד יציע שאכלס את אוהדי מכבי חיפה, לעבר שחקני ריינה. לא מדובר בנהמות כלפי שחקן מסוים, אלא במהלך המשחק עצמו. כרוז המשחק, התריע במחצית במערכת הכריזה כי במידה והקריאות לא ייפסקו, לא יהיה מנוס מלעצור את המשחק, אך האירוע לא חזר על עצמו במחצית השנייה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו