לפחות עד למשחקה של ברצלונה הערב מול סלטה ויגו, ריאל מדריד חזרה אמש (מוצ"ש) לפסגה בספרד אחרי שעשתה את שלה עם 0:1 קטן על חטאפה.
שבוע לפני הקלאסיקו, שער נגיחה של אדר מיליטאו כבר בדקה הרביעית העניק ללבנים קצת שקט נפשי והרבה ביטחון בעיקר לאחר שהצליחו לשמור על שער נקי, לראשונה העונה בליגה.
מאמן הבלאנקוס קרלו אנצ'לוטי אומנם היה מרוצה מהנקודות אך טען בסיום כי "הקבוצה שלי הייתה צריכה להבקיע עוד כמה שערים, אבל אני מאוד שמח שעשינו את שלנו למרות החיסרון בהרכב (קארים בנזמה וטיבו קורטואה)".
דני קרבאחל המשיך באותו הקו של מאמנו: "אין ספק שהיינו יכולים לכבוש קצת יותר וזה תמיד מה שאנחנו רוצים לעשות. לא ספגנו שער וזה מאוד חשוב עבורנו, רצינו לחזור למסלול הניצחונות והעובדה הזאת ששמרנו על שער נקי, אפשרה לנו לבצע את המשימה. ברצלונה בעוד שבוע? רצינו להשיג שלוש נקודות וכמובן להלחיץ את היריבה שלנו..".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
