רגע לפני פתיחת טורניר ATP250 WATERGEN OPEN, באולם ה'אקספו', בתל אביב, התקיימה היום (ראשון) הגרלת הטורניר הראשית.
המדורג ראשון בטורניר והשביעי בטורניר, הסרבי נובאק ג'וקוביץ' הכוכב הגדול שהגיע לטורניר, עלה אוטומטית לשמינית הגמר שם ממתין למנצח במפגש בין טיאגו מונטיירו הברזילאי (66 בעולם), לבין הספרדי פבלו אנדוחאר (117).
ישי עוליאל, שקיבל כרטיס חופשי לטורניר ומדורג במקום 381 בעולם, יפתח מול פטר גויובצ'יק הגרמני (158 בעולם), כאשר גם מארין צ'יליץ' הקרואטי המדורג שני בטורניר ו-16 בעולם, יפתח ישירות בשמנית הגמר.
"אני מרגיש ממש טוב, היו לי אימונים טובים" סיפר עוליאל לקראת משחקו. "אלחם ומודה לכולם שנתנו לי את ההזדמנות לשחק בהגרלה הראשית. יש לי מעט לחץ אבל זה יהיה טוב עבורי, מקווה שאענה מהרגע הזה שהולך להיות הכי טוב בקריירה שלי".
אסלן קראצב הרוסי, שגדל בישראל סיפר: "לחזור כאן לישראל לשחק מול הקהל הישראלי, כל הילדות שלי היתה כאן בישראל, זה יהיה משהו מיוחד", על ארליך בטורניר האחרון שלו: "ישחק כאן בבית וזה הכי חשוב, הוא שחקן מיוחד, כשהייתי קטן ראיתי אותו ברמת השרון. מאחל לו הצלחה בהמשך".
נשיא הטורניר OPEN WATERGEN AVIV TEL ד"ר מיכאל מירילשוילי "כיף גדול שיש כזה טורניר בתל אביב, אנחנו מתרגשים ואני בטוח שהטורניר הזה יהיה הצלחה, מברך את דומניק תים אני עוקב אחריו ומברך את השחקנים הישראלים, יש כאן תשוקה לראות את השחקנים ומאמין ששנה הבאה הטורניר הזה יהיה הרבה יותר גדול. מודה ל-ATP שהאמין בנו ומקווה לא לאכזב אותם. שיהיה טורניר מוצלח".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
