"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אף עין לא נשארה יבשה: ספיר ברמן התארסה לבת הזוג
לעיני מספר מצומצם של מקורבים וישי לוי אחד, שופטת הכדורגל קיבלה באיצטדיון סמי עופר, הצעת נישואים מרגשת מבר אווסקר • פייר? התרגשנו
ספיר ברמן ובת הזוג. איזה יום מאושר| צילום: אינסטגרם

אף עין לא נשארה יבשה: ספיר ברמן התארסה לבת הזוג

לעיני מספר מצומצם של מקורבים וישי לוי אחד, שופטת הכדורגל קיבלה באיצטדיון סמי עופר, הצעת נישואים מרגשת מבר אווסקר • פייר? התרגשנו

,עודכן
0השמעה

תגידו מברוק לשופטת הכדורגל ספיר ברמן, שקיבלה הערב (שלישי) הצעת נישואים מבת זוגה בשנתיים האחרונות, בר אווסקר. הלוקיישן איך לא, היה באיצטדיון סמי עופר, שנסגר עבור השתיים במיוחד.

כל זה קרה על שטיח לבן ומספר קטן של מקורבים, שהגיע לכבד את המאורע המרגש. במהלך הצעת הנישואין שלא השאירה אף עין יבשה, הגיע הזמר ישי לוי לשיר לכבודן את השיר - "את השער לגן עדן".

אף עין לא נשארה יבשה: ספיר ברמן התארסה לבת הזוג,צילום: אינסטגרם

למי שכבר הספיק לשכוח, לפני שנה סיפרה ספיר במסיבת עיתונאים על כך שהיא עוברת הליך להתאמה מגדרית ותמיד ראתה את עצמה כאישה. מאז היא מאוהבת חזק והיום הגיעה החותמת הסופר רשמית. אנחנו מפה, מאחלים ים של מזל טוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ספיר ברמן. "אינטליגנטית, צנועה ולא פרובוקטיבית",צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו