האוהדים אתמול בקאמפ נואו, ראו אתמול (ראשון) את ברצלונה בתצוגת תכלית מביסה 0:4 את ויאדוליד, אבל מסתבר שאחרי המשחק אחד השחקנים שהיה שותף לניצחון המרשים, נשדד במהלך הלילה בביתו.
על פי הדיווחים בספרד, מדובר פייר אמריק אובמיאנג. שאומנם נמצא בדרך לחתימה בצ'לסי, אבל שעה קלה אחרי המשחק מצא את עצמו קורבן לשוד אלים אחרי שלפחות ארבעה שודדים חמושים פרצו לביתו כשהם חמושים בכלי נשק ומוטות ברזל.
🔴 El jugador del Barça Pierre-Emerick Aubameyang ha sufrido un robo violento esta madrugada en su casa de Castelldefels. Al menos cuatro hombres han escalado hasta el jardín, le han amenazado con armas de fuego y barras de hierro, y le han golpeado a él https://t.co/m1Kyd2Usz1
— EL PAÍS (@el_pais) August 29, 2022
על פי המשטרה, העבריינים איימו בכוח על אובמיאנג ורעייתו ואילצו אותם לפתוח את הכספת, ממנה הם בזזו תכשיטים. עוד מדווח כי השודדים, שנמלטו מהזירה באזור 1 בלילה, טיפסו על הגדר בחצרו של השחקן, קשרו את השניים על הרצפה במשך שעה ארוכה. נכון לעכשיו, עדיין מתנהל מצוד אחרי חבורת העבריינים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
