"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרוץ האהבה הראשון מסוגו בעולם יתקיים בתל אביב

המרוץ, המופק על ידי חברת שוונג, יורכב משני מקצים באורך 4 ו-8 קילומטרים, בהשתתפות מעל ל-15,000 רצות ורצים • בתום הריצה יתקיים אירוע הדייטינג הגדול בישראל

,עודכן
0השמעה
מרוץ האהבה הראשון מסוגו בעולם יתקיים בתל אביב, צילום: באדיבות עיריית ת"א

"Hoodies סינגלס RUN" מרוץ האהבה של תל אביב-יפו, הראשון מסוגו בעולם, יתקיים בישראל. האירוע המשותף לקבוצת RGE ועיריית תל אביב-יפו יתקיים ביום חמישי, 22 בספטמבר מהשעה 17:30.

במסגרת "Hoodies סינגלס RUN" מרוץ האהבה של תל אביב-יפו, צפויים להשתתף בין 15,000 ל-20,000 רצות ורצים בשני מקצים שיוזנקו ויסתיימו במתחם המגדלור בנמל תל אביב, שעל הפקתם אמונה חברת "שוונג".

המקצים יהיו באורך של 4 ק"מ ו-8 ק"מ. בסיומם, יצטרפו חוגגים נוספים לאירוע הדייטינג הגדול בישראל ובמתחמי תוכן ייחודיים שיוקמו במתחם כחלק מהפנינג ענק הכולל הופעות חיות של "היהודים", רביב כנר, שפיטה ועוד. על המסיבה ינצח DJ נדב ציון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ראש עיריית תל אביב-יפו, רון חולדאי: "תל אביב-יפו כמו אהבה היא מרגשת ומסעירה ולכן לא סתם הפנויות והפנויים במדינת ישראל מגיעים אליה כדי למצוא את הבת או בן הזוג איתם יבלו את שארית חייהם. ומה דרך טובה יותר מלהכיר את אהבת חייך באירוע ספורט חדש וחדשני המתקיים באחד המקומות הכי רומנטיים בעיר, המגדלור בנמל תל אביב. אני מזמין את כולם להשתתף במרוץ ולהתחיל את השנה העברית החדשה עם זוגיות חדשה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר