עכשיו זה רשמי: ברצלונה הודיעה הערב (שבת) על צירופו של רוברט לבנדובסקי. החלוץ הפולני בן ה-34 יחתום לארבע שנים במועדון, שישלם לבאיירן מינכן 45 מיליון יורו.
Agreement in principle for the transfer of Robert Lewandowski
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2022
🔗 https://t.co/quEclaHkdl https://t.co/YTCRbaW173
לפי הודעת המועדון, החלוץ צפוי להגיע היום לברצלונה כדי לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על החוזה הרשמי. באם יחתום במהלך הימים הקרובים, הפולני יצטרף לחבריו החדשים במסע ההכנה בארצות הברית.
באיירן קיבלה היום את הצעה האחרונה של הקטאלונים ושני הצדדים הגיעו סוף סוף להסכמה מלאה לאחר שבקבוצה הגרמנית התרצו להעביר 5 מיליון יורו נוספים בהתאם להישגי של לבנדובסקי בעונה הקרובה בקאמפ-נואו. מנכ"ל הקבוצה הגרמנית, אוליבר קאן, אישר את הדברים מוקדם יותר ואמר: "הגענו לסיכום על מכירת לבנדובסקי לברצלונה".
Bayern CEO Oliver Kahn confirms to @cfbayern: “We have reached an agreement with Barcelona for Robert Lewandowski. It’s done - however on verbal agreement, the contract is still pending”. 🚨🤝 #FCB
Paperworks are being prepared then will be sent to club lawyers.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 16, 2022
בניגוד להערכות, החלוץ הפולני לא החרים השבוע את תחילת האימונים בבאיירן מינכן, שבה שיחק בשמונה השנים האחרונות, אך מאחורי הקלעים הפעיל יחד עם סוכנו מכבש לחצים על מנת להגיע לספרד כבר בסוף השבוע הנוכחי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
