חיזוק לאמצע: שי אליאס חתם בהפועל באר שבע לשלוש שנים
הקשר, שמגיע מהפועל ת"א, יהפוך לרכש השני של אליניב ברדה • מוקדם יותר האוהדים הביעו מחאה נגד מדיניות הרכש עם ריסוס כתובות מחוץ למתחם הבית האדום • הקבוצה תקיים ארבעה משחקי הכנה בפולין
Your browser doesn’t support HTML5 audio
הרכש השני.שי אליאס חתם היום (רביעי) בהפועל באר שבע בחוזה לשלוש שנים. בכך, הופך הקשר לשחקן השני שחותם בבירת הנגב לקראת עונת 22/23, אחרי יוני סטויאנוב.
אליאס עשה בעונה החולפת את עונתו הטובה בקריירה במדי הפועל ת"א בה גדל, וכעת הוא עוזב אותה לטובת מחזיקת הגביע. עבור אליאס, מדובר בשדרוג כלכלי משמעותי מאוד בשכר, דבר שהקל על המעבר. בשיחות בין הצדדים עלה גם שמו של הקיצוני אלטון אקולטסה, הקיצוני ההולנדי של ב"ש, כמועמד לעשות את הדרך ההפוכה.
מוקדם יותר, אוהדי הקבוצה, שעדיין מלינים על מדיניות הרכש , הביעו הבוקר את מורת רוחם בצורת ריסוס כתובות "רכש" במתחם הבית האדום.
בתוך כך, ב"ש תצא ביום ראשון הקרוב (3.7) למחנה אימונים בקראקוב. הקבוצה תמריא לפולין בשעות הערב ותשהה במדינה עד הלילה שבין שני (11.7) לשלישי (12.7), בו תמריא חזרה לישראל.
במהלך מחנה האימונים, תקיים הקבוצה ארבעה משחקי אימון:

