"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אליפות העולם: נבחרת השחייה האמנותית עלתה לגמר שלישי
הנציגות מישראל העפילו לגמר התרגיל הקבוצתי הטכני מהמקום השמיני עם 84.3848 נקודות, הציון הגבוה ביותר שהשיגו עד היום
נבחרת השחייה האמנותית. יופי של הישג | צילום: איגוד השחייה

אליפות העולם: נבחרת השחייה האמנותית עלתה לגמר שלישי

הנציגות מישראל העפילו לגמר התרגיל הקבוצתי הטכני מהמקום השמיני עם 84.3848 נקודות, הציון הגבוה ביותר שהשיגו עד היום

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הישג נוסף לנבחרת השחייה האמנותית היום (ראשון) באליפות העולם בבודפשט. הנבחרת העפילה לגמר התרגיל הקבוצתי הטכני מהמקום השמיני עם ציון של 84.3848 נקודות, הציון הגבוה ביותר שהשיגו עד היום. הגמר ייערך ביום שלישי ב-17:00.

באליפות העולם הקודמת בדרום קוריאה, הנבחרת העפילה לראשונה לגמר בתרגיל זה וסיימה במקום ה-12. מדובר בגמר שלישי אליו מעפילה הנבחרת באליפות הנוכחית, לאחר ההעפלה ההיסטורית לגמר הדואט, שייערך הערב מ-17:00, וגמר הקומבו החופשי, שייערך מחר באותה שעה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הרכב הנבחרת בתרגיל זה כלל את שלי בובריצקי, עדן בלכר, פולינה פריקזצ'יקובה, מאיה דורף, אריאל נשיא, ניקול נחשונוב, נוי גזלה וקטי קונין, עם המחליפות נטע רוביצ'ק ושני שראיזין. הובילו את הקבוצה המאמנות אנה טרס ולריסה קונין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...