כבשה את פריז: המספרים מאחורי הזכייה של איגה שוויונטק
הפולנייה, שזכתה שלשום בגמר רולאן גארוס עם 1:6, 3:6 קליל על קוקו גוף, השוותה את שיא הניצחונות הרצופים במאה ה-21 של ונוס וויליאמס (35)
Your browser doesn’t support HTML5 audio
2 –הניצחון 1:6, 3:6 על קוקו גוף האמריקאית במשחק הגמר בשבת העניק לשוויינטק זכייה שנייה בטורניר גראנד סלאם, שתיהן ברולאן גארוס (זכתה גם ב-2020)
35 –היה זה ניצחונה ה-35 ברציפות של הפולנייה בת ה-21, שווה לשיא הניצחונות הרצופים בשנות ה-2000 שהיה שייך לונוס וויליאמס. (אגב, שיא כל הזמנים עומד על 74 ניצחונות רצופים והוא שם מרטינה נברטילובה מאז 1984)
6 –הרולאן גארוס היה הטורניר השישי ברציפות ששוויינק זוכה בו ב-2022. קדמו לטורניר בפאריז זכיות ברומא, שטוטגרט, מיאמי, אינדיאן וולס, דוחא.
9 –גמר הרולאן גארוס הוא הגמר התשיעי שבו לוקחת חלק איגה שוויינטק. המאזן שלה במשחקי גמר: תשעה ניצחונות, 0:18 במערכות.
5 –הכמות הגבוהה ביותר של משחקונים שהפולנייה הפסידה במשחק גמר כלשהו. (4:6, 1:6 על סופיה קנין בגמר הרולאן גארוס 2020).
21 –שבוע אחרי שחגגה 21, המדורגת ראשונה בעולם היא הצעירה ביותר שזוכה בשני טורנירי גראנד סלאם מאז שמאריה שראפובה זכתה בטורניר השני שלה ב-2006.
56 –מתוך 58 המערכות האחרונות שבהן שיחקה, איגה שוויינטק ניצחה ב-56 מהן. במילים אחרות: היא הפסידה רק שתיים!

