מכבי חיפה חגגה אמש אליפות ברחבת אצטדיון סמי עופר מול יותר מ-20 אלף אוהדים. השחקנים עלו על הבמה בזה אחר זה והחגיגה היתה גדולה. בסך הכל, הירוקים זכו בשלושה תארים העונה: אליפות, אלוף האלופים וגביע הטוטו, כך שעל אף הפספוס בגביע, מצב הרוח בכרמל היה מרומם.
"לזכת בשלושה תארים מתוך ארבעה זו טיבה לחגוג", הבהיר הבלם בוגדן פלאניץ', "נכון שזה לא תענוג אחרי ההפסד בגביע אבל היינו קרובים להיסטוריה ואנחנו מרוצים מזכייה בשלושה תארים".
עוד אמר הסרבי: "בעונה שעברה זכינו באליפות ברגע האחרון, השנה עשינו את זה קל יותר וזכינו מוקדם".
הקשר מוחמד אבו פאני, שניהל את החגיגות על הבמה אמר: "אפשר להשתחרר ולחגוג. בסופו של דבר, זכינו בשלושה תארים שזה לא דבר שבא בקלות. קצת פספסנו בגביע אבל אי אפשר לשכוח את כל העונה שעשינו. לאורך העונה היינו הקבוצה הכי טובה ואנחנו שמחים על כך".
על השינוי שהרגיש העונה אמר: "הגענו יותר בוגרים העונה, יותר מוכנים. הבנו שלקחת אליפות בשנה השנייה זה יותר קשה. הצבנו מטרה ועמדנו בה",
על הפיכתו לשחקן מוביל במכבי חיפה ואחד מחביבי הקהל אמר: "אני לא יודע אם אני הכי אהוב אצל קהל, אבל האמנתי מהרגע הראשון ואמרתי את זה גם בשיחות פנימיות, שאהיה שחקן משמעותי במועדון. אני שמח שהוכחתי לכולם".
על המטרות בעונה הבאה: "חלומו של כל שחקן בארץ או בעולם להיות בליגת האלופות. יש שחקנים גדולים מאיתנו שלא היו שם. אנחנו רוצים להוכיח את עצמנו ולהגיע מוכנים, לעשות משהו מאוד יפה".
מוחמד אבו פאני VS מכבי ת"א. שתי דקות ועשרים שניות. ללא עריכה 🤛🏽🤜🏽 pic.twitter.com/gTaq6CXe90
— מנהלת הליגות לכדורגל (@IPFL_FOOTBALL) January 4, 2022
על השאלה האם צריך חיזוק כדי להצליח באירופה בעונה הבאה אמר: "אנחנו שחקני כדורגל מקצוענים. יש צוות, בעלים והנהלה שמחליטים. המטרה שלנו היא להוכיח שאנחנו הכי טובים. מן הסתם, כל קבוצה מתחזקת אז אני מניח שגם אנחנו".
לסיכום נשאל על הרגע המצחיק, בו עמד עם הכדור על דגל הקרן במשחק מול מכבי ת"א וסיפר: "לא היה סיכוי לאף אחד לקחת לי את הכדור. זה היה מהפך נגד קבוצה שהתמודדה על התואר, עם המון אמוציות. זה היה רגע נדיר. שני הרגעים האלה, הגול מול ב"ש והקרן מול מכבי ת"א, הכי גדולים שלי השנה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו