ג'ייסון טייטום חוגג במילווקי | צילום: רויטרס

בוסטון השוותה ל-3:3 מול מילווקי, גולדן סטייט בגמר המערב

יש משחק שביעי: האלופה נכנעה בבית לסלטיקס וג'ייסון טייטום, שנצץ עם 46 נקודות בדרך ל-95:108. 44 ו-20 ריבאונדים של הגריק פיק לא הספיקו • הווריירס גברו 96:110 על ממפיס בדרך ל-2:4 בסדרה ולגמר המערב, תומפסון הצטיין עם 30 נקודות

מילווקי – בוסטון 108:95 (3:3)

הסדרה האיכותית בין הסלטיקס לבאקס לא מפסיקה להפתיע. אז אחרי הניצחון הגדול של האלופה בבוסטון במשחק הקודם, הסלטיקס היו אלה שהתעלו הלילה, כשהצליחו לכפות משחק שביעי, שיתקיים בביתם במסצ'וסטס. ג’ייסון טייטום שוב הוכיח כי מדובר בכוכב מזן אחר, כאשר התפוצץ עם 46 נקודות באחד ממשחקיו הגדולים ביותר בקריירה. טייטום רשם לעצמו גם 9 ריבאונדים וביחד עם ג'יילן בראון ומרכוס סמארט ( 22 ו-21 נקודות בהתאמה) ירדו להפסקה ביתרון מבטיח של 10 נקודות.

ג'ייסון טייטום מול יאניס, הלילה,

במחצית השנייה, הבאקס אומנם הצליחו לחזור מפיגור דו ספרתי, אבל הסלטיקס לא ויתרו ובעזרת תצוגת שלשות שוב הצליחו לברוח ולהכריע את המשחק. אצל האלופה, יאניס אנטטקומפו "בזבז" משחק נהדר עם 44 נקודות ו-20 ריבאונדים, ג'רו הולידיי הוסיף 17 נקודות משלו ופט קונאוטון תרם 14 נקודות מהספסל.

גולדן סטייט – ממפיס 96:110 (2:4)

אחרי שנתיים מחוץ לפלייאוף, הווריירס חזרו למקום הכל כך אהוב שלהם בדרך ל-2:4 בסדרת חצי גמר המערב. קליי תומפסון, שקלע גם 8 שלשות, היה חתום על הניצחון הגדול בעזרת  30 נקודות, ושמונה ריבאונדים. סטף קרי סיים עם 29 נקודות, 7 ריבאונדים ו-7 אסיסטים מול הגריזליס, ששוב נאלצו להסתדר ללא ג'ה מוראנט הפצוע.

תומפסון. הצטיין עם 30 נקודות,

הגריזליס שגם הפעם היו חזק במשחק ונכנסו לרבע האחרון בפיגור של נקודה בלבד, נאלצו לספוג ריצת 3:12 ב-12 הדקות האחרונה ומזה כבר היה להם בלתי אפשרי לחזור. דילון ברוקס הוביל את המפסידה עם 30 נקודות, דזמונד ביין הוסיף 25 נקודות עבור הקבוצה, שסיימה את העונה הסדירה במקום השני במערב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
תומפסון. הצטיין עם 30 נקודות,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו