"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אברם אהוב ליבי": צופית גרנט הפתיעה עם מסר מרגש לגרוש

לרגל יום השואה ואחרי חילופי ההאשמות כלפיי גרושתו של שולי רנד, השחקנית והמגישה העלתה פוסט מחבק עבור האקס והקשר המיוחד שלו לאביו: "חשיבות הזיכרון של היום הזה סימן עבורך את הכרת הטוב של אבא מאיר שלך. אני אוהבת את אבא שלך ומרגישה אותו בליבי"

,עודכן
0השמעה
צופית גרנט ואברהם גרנט, צילום: מאיר פרטוש
אשתו הנוכחית צופית לא נשארה חייבת
ביממה האחרונה, צופית העלתה פוסט בו היא מעלה זיכרונות על אבא של אברהם, ניצול שואה, שבזמן שהיו נשואים חי אצלם תקופה. בחלק מהפוסט רושמת לאברהם, שאגב נמצא בתקופה לא פשוטה גם הוא מאז פרשת המתלוננות, את הדברים הבאים:
"אברם אהוב ליבי. מהיום שאני מכירה אותך היום הוא היום המשמעותי ביותר עבורך בכל שנה, יום השואה. אני זוכרת אותך בכל שנה מתעורר בבוקר והמשפט הראשון, עוד לפני 'בוקר טוב' זה 'צופי תקליטי לי הכל היום'.
"חשיבות הזיכרון של היום הזה כאילו סימן עבורך את הכרת הטוב שהייתה בך לאבא מאיר, האיש היקר שלא מש החיוך מפניו, האיש שלא רצה להביט לאחור ופניו היו נשואות אך ורק להווה ועתיד, ורק בטוב, ובאופטימיות וביכולת להכיל כל שיצטרך".

View this post on Instagram

A post shared by tsufitgrant (@tsufitgrant)

"כל חייך את החוסן הנפשי שלך שייכו לאמא החזקה והקשוחה שהייתה לך, עליזה היקרה, אבל אני תמיד חשבתי שאת החוסן האמיתי קיבלת מהאיש הנדיב והעדין, רואה הטוב המוחלט, שכל כך לא ראה רע עד כדי כך שהאמין שאין רע בעולם, לאביך היה באופן טבעי מה שהאדם הדתי חולם להשיג בתפילותיו.

צופית גרנט. מעלה זכרונות מרגשים,צילום: אילן בשור

"צניעות יתרה הסתפקות במועט ואם המשפט 'איזהו העשיר השמח בחלקו' נכון , אז ללא ספק אבא מאיר הוא האיש העשיר בעולם, כך יצאה גם רותי וגם שושי צנועות, טובות לב, נדיבות ביותר ומלאות באהבה, כילדה שבאה מעולם של חוסר כל כך שמחתי להיות חלק ממשפחת גרנט, יום השואה מאז ומעולם כצופיה הקטנה הוא היום החשוב בשנה לדעתי, בשנים שאבא מאיר גר איתנו הייתי מתבוננת בו מן הצד ורואה אותו חומק מהיום הזה ולוקח לעצמו את הזכות לבחור יום אחד בשנה להיות אחר ממה שמצופה ממנו, ואולי זו הייתה העקשנות היחידה שלו, "לא רוצה לחזור לשם ואל תאלצו אותי. אני אוהבת את אבא שלך ומרגישה אותו בליבי ואוהבת אותך ואת רותי ושושי אהבת אמת".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
צופית ואברם גרנט במצעד החיים לפני כעשור. יום קדוש במשפחה,צילום: Moshe Milner
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר