שי גבסו התפרסם לראשונה ב-"כוכב נולד" כשקטף את המקום השלישי בגמר המפורסם בניצנים. "גם לי וגם לנינט היה מאוד קשה עם זה שנורא אוהבים אותנו", מספר גבסו על מאחורי הקלעים של העונה הראשונה.
גבסו היה הראשון מבין המתמודדים להוציא אלבום ובשיחה גלויה עם שיר זיו הוא מספר על העליות והמורדות בקריירה, על האלבום והמופע החדש שבדרך ועל ההתחלה בתחום חדש, מחזאות, עם מחזה מקורי משלו, "עולם הזוהר".
הקריירה של גבסו, שהגיעה לשיא נוסף עם זכייתו ב-"זמר במסיכה", מתאפיינת גם בעיסוק נרחב במיניותו של היוצר. גבסו השלים עם ההתעניינות בו ומספר על הדרך שלו לאהבה, על חיזורים מגברים ומנשים וגם על המהות של ביסקסואליות בעיניו. הזמר בן ה- 39 העומד להפוך לאבא בקרוב בהורות משותפת, מדבר בפרק גם על הפוסט שלו שעורר ויכוח על נחיצות ברית מילה, וגם על הקשר שלו ליהדות כיום. "היום יש לי הפרדה בין דת לבין אלוהות. אני לא מקיים מצוות", מודה גבסו. וגם, איזו חיה גבסו היה רוצה להיות? ואיזה דיבר היה מוסיף לעשרת הדיברות? צפו בפרק המלא כאן.