"להיות ביסקסואל זה אומר שחושדים בך מכל הכיוונים": שי גבסו בראיון אינטימי לשיר זיו בפודקאסט "החופרת"

הזמר והיוצר בשיחה מלב אל לב עם שיר זיו • על התחלה בכוכב נולד ("לקח לי שנה וחצי להבין איפה אני נמצא, שכל המדינה מכירה אותי") • זוגיות ואהבה בעיני רוחו ( "אף פעם לא ראיתי את עצמי בתוך תא משפחתי מסורתי") • על הפוסט שלו שעורר סערה אודות ברית מילה, ועל הקשר ליהדות: "אני הרגשתי את האלוהות מגיל ממש צעיר" • ועל הטייטל החדש: שי גבסו המחזאי • האזינו לפרק

"החופרת" מארחת את שי גבסו

שי גבסו התפרסם לראשונה ב-"כוכב נולד"  כשקטף את המקום השלישי בגמר המפורסם בניצנים.  "גם לי וגם לנינט היה מאוד קשה עם זה שנורא אוהבים אותנו", מספר גבסו על מאחורי הקלעים של העונה הראשונה.

גבסו היה הראשון מבין המתמודדים להוציא אלבום ובשיחה גלויה עם שיר זיו הוא מספר על העליות והמורדות בקריירה, על האלבום והמופע החדש שבדרך ועל ההתחלה בתחום חדש, מחזאות, עם מחזה מקורי משלו, "עולם הזוהר".

שיר זיו ושי גבסו,

הקריירה של גבסו, שהגיעה לשיא נוסף עם זכייתו ב-"זמר במסיכה", מתאפיינת גם בעיסוק נרחב במיניותו של היוצר. גבסו השלים עם ההתעניינות בו ומספר על הדרך שלו לאהבה, על חיזורים מגברים ומנשים וגם על המהות של ביסקסואליות בעיניו. הזמר בן ה- 39 העומד להפוך לאבא בקרוב בהורות משותפת, מדבר בפרק גם על הפוסט שלו שעורר ויכוח על נחיצות ברית מילה, וגם על הקשר שלו ליהדות כיום. "היום יש לי הפרדה בין דת לבין אלוהות. אני לא מקיים מצוות", מודה גבסו. וגם, איזו חיה גבסו היה רוצה להיות? ואיזה דיבר היה מוסיף לעשרת הדיברות? צפו בפרק המלא כאן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר