האירופאים מגלים כי מאחורי ליברליות ישנה מציאות

האירוע שעובר על אירופה בימים אלה, איננו סיפור קצר אלא ייתכן ואנחנו בתחילתו של צונאמי שהולך לשנות סדרי בראשית. ב-2010 ממשלת ישראל קבלה החלטה גורלית לסגור את הגבול עם המצרים, למרות שהגבול הזה הוא אכזרי ולא פשוט. אכן מ–3,000 מסתננים נכנסים מידי חודש, הורדנו את זה למספרים של שנים שלושה בלבד וזה מנע מישראל חורבן אמיתי למרות זעקות השבר של מה שאני קורא "קרטל ארגוני הזכויות".

אפריקה האומללה, הענייה והמתייבשת, גדלה בקצב מהיר מאוד מבחינת אוכלוסיה ותוך עשור יתווספו עוד חצי מיליארד בני אדם. אין מי שייתן מענה סביר למיליארד שכבר גרים שם ולחצי מיליארד שעוד יבואו. האפשרות היחידה היא לנסות להגיע לאירופה או לישראל - המדינה היחידה שאפשר להכנס אליה בהליכה רגלית..                                                  

אם לא אמרתי דברים מספיק קשים, המזרח התיכון וסביבתו קורסים בין היתר בגלל שינויי האקלים ותרחיש זה נכון לצפון אפריקה, עיראק, סוריה, אפגניסטן ואני חרד גם לפקיסטן. מיליוני אנשים יחפשו מפלט והוא נמצא רק באירופה. אני חושש שמה שלמדנו כולנו על גויי הים, על ההונים ועל הברברים, עומד לפנינו ברגעים אלה. כן, זה אירוע כל כך דרמטי שעומד לשנות את אירופה דמוגרפית ופוליטית. 

בסוריה לבדה, מתוך 22 מיליון איש, קרוב ל-12 מיליון איש איבדו את בתיהם, מיליון וחצי איש עברו ללבנון, כמילון וחצי עד שני מליון איש עברו לירדן וכדי להציל אותם, אנו מעבירים לממלכה ההאשמית, בנוסף להסכמים החתומים, יותר מ - 10 מיליון קוב מים. לטורקיה יצאו עוד כ-2 מיליון איש. מיליונים עוד ינסו לצאת לאירופה כי הם לא רואים תקווה ולכן התחזית שלי היא שההגירה לאירופה תמשך, מאסיה דרך טורקיה ויון ומאפריקה דרך גילברטר, לוב ודרך מצרים.

אנחנו עומדים בפני סכנה נוראה ולכן אני צופה שנסגור גם את הגבול הירדני בחומות, זה לא נעים אבל אם חפצי חיים אנחנו ורוצים גם לשמור על זכות שיבה לעם היהודי בישראל, אז חייבים כרגע להיות נחושים. זה לא פשוט, זאת טרגדיה נוראה אבל לנו אין ברירה אלא למנוע פלישה של מיליוני מוסלמים לתוככי ישראל הקטנה. 

אסיים ואומר שאירופה מגלה שכל המילים הגבוהות כמו ליברליות; דמוקרטיה, אחוות עמים וגבולות שנפלו, היו אמירות סתם. 

הכותב הוא ראש קתדרת חייקין לגאואסטרטגיה באוניברסיטת חיפהטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...