"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המבחן האמיתי יוצא לדרך

,עודכן

יוסי אבוקסיס מגיע להפועל ב"ש אחרי שתי קדנציות מוצלחות: בבני יהודה ובבני סכנין. כולם היו בניו בשתי הקבוצות האלה, שנבראו בצלמו ובדמותו.

עם השנים מיתג עצמו כמאמן שלוקח שחקנים אלמונים והופך אותם ליהלומים, בדיוק כמו אלה שהניבו רווח עצום לברק אברמוב. שועה, אשכנזי, חזיזה ועוד רבים שמיצו את הפוטנציאל שלהם באופן מקסימלי תחתיו. לאבוקסיס היה קל יותר לעשות את הדברים הללו בקבוצות "קטנות", שבהן הלחץ קטן, התקשורת פחות מתעניינת ובוחשת, וכל מה שאתה משיג מוגדר נס.

כל זה נמחק והקלפים חולקו מחדש. אבוקסיס מגיע למועדון עם קהל גדול, תקשורת אינטנסיבית, ובעיקר שינוי מוחלט לכל מה שהיה רגיל אליו בשנתיים וחצי שלו בשכונת התקווה. הוא היה כל יכול. הוא זה שדיבר עם סוכנים, הנחית שחקנים זרים למבחנים, היה האבא והאמא של השחקנים וקיבל מאברמוב אוטונומיה כמעט מוחלטת לנהל את האופרציה המקצועית.

הפועל ב"ש זה מקום שונה בתכלית. אלונה ברקת ואסי רחמים דומיננטיים ומעורבים יותר בצד המקצועי; הקהל שהתרגל לאליפויות ולקמפיינים נהדרים באירופה ידרוש הישגיות וקבוצה שאפשר להתחבר אליה, ולא כזאת שמתבססת על שלושה בלמים ועל משחק מעבר בניסיון לעקוץ במתפרצות.

ומעל הכל, אבוקסיס צריך להוריד גם קוף מהגב: הפעם הקודמת שאימן בקבוצה גדולה היתה בתחילת העשור, בהפועל ת"א, וזה לא נגמר טוב. מאז הוא התעצב והתפתח, וכעת הוא צריך להוכיח שהוא מסוגל לייצר גם כדורגל דומיננטי. לשם כך הוא זקוק לכלים, לרכש ולסבלנות. אז נכון שהוא חתם לעונה וחצי, אבל חוזה זה דבר גמיש. תשאלו את ברק בכר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

עודד שלו

לשעבר עורך מדור הספורט של "ישראל היום". עובד בתחום התקשורת משנת 2000. פרט לתחום הספורט, עבד גם כעורך חדשות. בעל תואר ראשון בתקשורת וניהול במכללה למנהל. נשוי + 4

כדאילהכיר