דיוויד בלאט צריך לתת יותר קדריט לליאור אליהו | היום

"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיוויד בלאט צריך לתת יותר קדריט לליאור אליהו

, עודכן
0

באין כוכבים נוצצים במכבי, הסגל הרחב נותן את האפשרות לרגליים טריות כל הזמן על המגרש ולכל מיני סוגים של לחץ. זה טוב וזה יפה, אבל הסוציאליזם מוגזם. גם בהרכב שבו כמעט כולם שווים צריכים להיות כאלה ששוים יותר. דווין סמית' בעמדה מועדפת ובצדק הוא סוג של מבוגר אחראי. העניין הוא שגם ליאור אליהו צריך לזכות במעמד הזה וזה לא קורה בינתיים.

אליהו לא פותח, כי בלאט רוצה לתת ביטחון לקיינר-מדלי. בצעד הזה בלאט מהמר, כי פעם אליהו עולה טוב מהספסל (כמו במחצית השנייה) ופעם רע (כמו במחצית הראשונה). זה לוקסוס גדול מדי.

אליהו הוא זה שבעקיפין ניצח את המשחק הזה. בשיא ההתלהבות של אלבה בתחילת המחצית השניה, כשהיא נוטלת את ההובלה, הוא נכנס למגרש ושינה את המשחק. בתוך פחות מדקה היו סל, חטיפה ואסיסט. כשאליהו היה על המגרש מכבי היתה בפלוס 11. אחרי שהוא שם את מכבי על העגלה, הוא ירד לספסל שש וחצי דקות לסיום ולא חזר. זה כמעט נגמר רע.

אליהו הוא השחקן המוסר והיוצר הכי טוב במכבי. עוד לא נמצא השומר שיודע להתמודד איתו. גם בהגנה, שמוגדרת כצד החלש שלו, הוא תורם בניסיונות החוזרים והנשנים שלו לחטוף.

אליהו לא צריך להיות עוד שחקן בסגל. אחרי כל-כך הרבה שנים במכבי הוא זכאי למעמד מיוחד.

אחרי ה-0:12 בפתיחה חשבנו שזה הולך להיות עוד טיול. ששוב מכבי מפרקת קבוצה בחוץ כבר בחלק הראשון של המשחק, אבל לא אצל אלבה. עם כל הכבוד, הקבוצה הגרמנית היא לא שאלון ולא פרוקום. היא עשתה למכבי מה שמעט קבוצות עשו לה עד עכשיו - היא לחצה עליה על מגרש שלם במשך דקות רבות והקשתה מאוד על הצהובים.

בלחץ של הגרמנים אוחיון לא היה בתיפקוד מלא, היקמן לא סייע מספיק בהובלת הכדור ולוגאן היה מרוכז מדי בקליעה. בסופו של דבר אלבה לא יכלה להשלים את המלאכה, כי כדי ללחוץ כל כך הרבה דקות צריך יותר משמונה שחקנים. מכבי יכולה ללמוד מהמשחק הזה בלי לשלם מחיר. אחרי שיראו את קלטת המשחק, אלבה לה תהיה האחרונה שתלחץ עליה העונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר